Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ποδοσφαιριστής στην Αναγέννηση Παγουρίων και προπονητής στις ακαδημίες του Πανθρακικού ο Αλέξανδρος Τζελέπης

Μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν, αν μη τι άλλο, περιμένει τον Αλέξανδρο Τζελέπη.

Ο 21χρονος χαφ αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αναγέννησης Παγουρίων η οποία μετά την περσινή εκπληκτική σεζόν, στοχεύει σε ακόμα υψηλότερες πτήσεις.

Ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα του Ορφέα Ξυλαγανής, όπου και συνεργάστηκε επίσης με τον νέο προπονητή του, Γιώργο Μυστρίδη, ενώ ακολούθησαν ο Πανθρακικός στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Παγουρίων:

“Η διοίκηση της Αναγέννησης Παγουρίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο ΤΖΕΛΕΠΗ.

Ο “Τζέλε” είναι ντόπιο αίμα του νομού, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός χαρακτήρας σύμφωνα με πολλούς. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, όπου και εδραιώθηκε υπηρετώντας συνολικά για 12 χρόνια. Έπειτα, ακολούθησε μια χρονιά στον Ορφέα Ξυλαγανής, όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή μας, Γιώργο Μυστρίδη.

Αφού κατάφερε και εισήχθη με επιτυχία στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (εκτελεί και καθήκοντα προπονητή ακαδημιών), επέστρεψε στον Πανθρακικό και συνέβαλε σημαντικά για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία. Πέρσι αγωνιζόταν το πρώτο εξάμηνο στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

ΤΖΕΛΕ καλωσόρισες στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”

Ωστόσο ο Αλέξανδρος Τζελέπης εκτός απο ποδοσφαιριστής, ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με το κομμάτι της προπονητικής. Αφού μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων κατάφερε να πετύχει την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, έκανε τα πρώτα του βήματα και ως προπονητής ακαδημιών, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πανθρακικό, ο οποίoς ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη του στο ανανεωμένο δυναμικό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου για τη σεζόν 2023/24.

Έτσι λοιπόν, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως προπονητής παραμένει ο Αλέξανδρος Τζελέπης, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και φοιτητής της ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανθρακικού και θέλει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στη νέα γενιά της πόλης μας

Είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά θα βρίσκονται σε εξαιρετικά χέρια με γνώμονα τη βελτίωση, την πρόοδο τους και παράλληλα την ηθική διαπαιδαγώγηση τους!”

Share it