Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πληγώθηκε από πρώην του ΑΟΞ ο Άρης Πετεινού στην Θέρμη!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του ΑΟΞ, Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη ο Θερμαϊκός Θέρμης επικράτησε με 3-0 του Άρη Πετεινού στην αναμέτρηση που έγινε στην Θέρμη στα πλαίσια της 22ης στροφής.

Το πρώτο ημίωρο η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη στεκόταν εξαιρετικά έχοντας περιορίσει αισθητά τους γηπεδούχους ενώ η ομάδα του Πετεινού απείλησε με σουτ του Τσέκου. Όμως στο 30′ με ένα φοβερό χτύπημα φάουλ ο Γκαργκαλατζίδης έβαλε μρποστά στο σκορ τον Θερμαϊκό κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου

Με την  σέντρα στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παυλίδη, με τον Γκαργκαλατζίδη να ευστοχεί κάνοντας το 2-0. Και πριν προλάβει να βγάλει αντίδραση η ομάδα της Ξάνθης ο “Γκάργκα” σκόραρε ξανά στο 55′ φτάνοντας τα 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και “καθαρίζοντας” το ματς.

Παρέμεινε στους 12 βαθμούς η ομάδα του Άρη Πετεινού που πλέον στρέφει την προσοχή της στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του Πετεινού. Πολύ κοντά στην παραμονή ο Θερμαϊκός που έφτασε τους 41 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στο Παραλίμνιο Σερρών με Απόλλωνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαμπρίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Σαμαρά της ΕΠΣ Πέλλας.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Εμ. Χαλιλάι): Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Αναστασιάδης, Γκαργκαλατζίδης, Φούσκας, Ασήμογλου, Γεωργιάδης. Έπαιξαν και οι Γαβαλίδης, Πορτοκαλάς, Μαρούδης, Κολέτσι και Τσαχουρίδης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης (65′ Τσάκαλος), Δασκαλάκης (80′ Στριγκώνης), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης (80′ Μπουρλόγλου), Παυλίδης, Σιδηρόπουλος (56′ Γιαννακός), Χριστοφορίδης, Τσέκος, Τυριάκης, Τσαγαλάς.

Share it