Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Παρουσία Πανόπουλου η συγκέντρωση των παικτών της Ξάνθης την Παρασκευή!(+pics)

Με τον Χρήστο Πανόπουλο να δίνει το παρών έλαβε μέρος η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Ξάνθης μετά την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, με τις προπονήσεις να έχουν ξεκινήσει απο την Τρίτη(5/5).

Η Ξάνθη επέστρεψε στις προπονήσεις απο την Τρίτη(5/5) για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι την Παρασκευή το παρών έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις εξελίξεις στην ομάδα όσο και ότι αφορά το πρωτάθλημα.

Δεν αποκλείεται αυτη η παρουσία του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ να φέρει εξελίξεις και αρκετές συζητήσεις τόσο για τα συμβόλαια που λήγουν όσο  και για τις μειώσεις μισθών που θέλουν όλες οι ΠΑΕ για να μπορέσουν να είναι βιώσιμες. Άλλωστε εντός ημέρας θα υπάρξει νέα συζητήση μεταξύ των αρχηγών των ΠΑΕ της Super League με τον ΠΣΑΠ για το συγκεκριμένο θέμα

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ξάνθη στο δελτίο τύπου που εξέδωσε:

Παρουσία του Χρήστου Πανόπουλου το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ συγκεντρώθηκε στο προπονητήριο της ομάδας και σε ανοιχτό χώρο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την συνέχεια της προετοιμασίας αυτό το ιδιαίτερο – λόγω κορωνοϊού – διάστημα καθώς και για τα παιχνίδια μπαράζ που θα ακολουθήσουν. 

Share it