Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Φινάλε με την 5η θέση στον προκριματικό των 100μ. πεταλούδα για Μιχαλεντζάκη

Με την 5η θέση στον προκριματικό των 100μ. πεταλούδας στην κατηγορία S8, με επίδοση 01:05.69, ολοκλήρωσε την παρουσία του στους 16ους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Ο Εβρίτης Παραολυμπιονίκης έμεινε εκτός τελικού έχοντας τον 9ο καλύτερο χρόνο. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο του αγώνα, στα 100μ. ελεύθερο, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο (δεύτερο του σε Παραολυμπιακούς μετά το Ρίο του 2016), ενώ στα 200μ. μικτή ατομική που ακολούθησαν είχε πάρει την 6η θέση.

Ο σύλλογος του ΟΦΘΑ συγχαίρει τον Μιχαλεντζάκη και τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη για την παρουσία τους στους αγώνες:

“Πολλά συγχαρητήρια Δημοσθένη σε σένα και στον προπονητή σου Τάσο Καλλιτσάρη για την παρουσία σας και την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ελεύθερο στους Παραολυμπιακούς αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020.
Με την συμμετοχή σας σε δύο συνεχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες στο ΡΙΟ 2016 και στο ΤΟΚΥΟ 2020, με την κατάκτηση μεταλλίου και στις δύο κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, μας κάνετε να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια.
Καλή επιστροφή στην πατρίδα και στις οικογένειες σας, καλή ξεκούραση και ο δρόμος για το Παρίσι μόλις ξεκίνησε…”

Share it