Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Παραιτήθηκε σύσσωμο το ΔΣ της Θράκης Φερών!

Εξελίξεις υπάρχουν στην Θράκη Φερών καθώς παραιτήθηκε σύσσωμη μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στις 6 Ιουλίου η διοίκηση της ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε αυτή την απόφαση λόγω της δύσκολης κατάστασης με το γήπεδο που δεν επιτρέπει στην πρώτη ομάδα και στην ακαδημία που αποτελείται περίπου από 100 παιδιά, να πραγματοποιεί προπονήσεις και τις βραδινές ώρες, λόγω έλλειψης φωτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr, ο πρόεδρος Ηλίας Μπακιρτζόπουλος καταβάλλει προσπάθειες έτσι ώστε να συσπειρώσει δίπλα του άτομα τα οποία να τρέξουν τα αγωνιστικά και να καταφέρει τελικά η ομάδα να παίξει στην Α’ κατηγορία, ενώ αναμένουν και εξελίξεις για το γηπεδικό.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Θράκη, υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας πως και νέα διοίκηση θα βρεθεί αλλά και η ομάδα θα λάβει μέρος και θα είναι ανταγωνιστική στην Α’ κατηγορία. Μάλιστα έχουν γίνει ήδη επαφές με τον προπονητή Νότη Θάνο αλλά και με τους παίκτες που έπαιζαν πέρυσι στην ομάδα και γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν και κάποιες μεταγραφές.

Share it