Με το τριφύλλι στο στήθος θα αγωνίζεται ο Φίλιππος Μπαζούκης!
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από την Παναθηναϊκό, αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Άρη από το 2023.
Γεννήθηκε στο Μαρούσι αλλά μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα 8 του χρόνια από την ακαδημία του Ποντιακού όπου έπαιξε μέχρι τα 15 του, όταν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Σημαντική συμβολή σε όλη την πορεία του Μπαζούκη είχε ο προπονητής του Ποντιακού Τόλης Τσολακίδης.
Ο Μπαζούκης υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στην Κ19 του Παναθηναϊκού.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Φίλιππο Μπαζούκη. Ο Μπαζούκης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ερχόμενος με μεταγραφή από τις ακαδημίες του Άρη.
Ο ταλαντούχος 17χρονος χαφ γεννήθηκε στο Μαρούσι στις 10 Μαΐου του 2008 και άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2025 αγωνίστηκε στην ακαδημία του Άρη, όπου και ξεχώρισε.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Φίλιππος Μπαζούκης ανέφερε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πλέον ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών μου μέχρι σήμερα. Ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Σύλλογος.»