Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πήρε τον βαθμό, μπορούσε και κάτι περισσότερο κόντρα στον ΟΦΗ ο Εθνικός

Την ήττα με 3-2 στην έδρα του από τον ΟΦΗ γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική της Pre League.

Ο Εθνικός έμεινε πίσω στο σκορ, έφερε «τούμπα» το ματς, αλλά ο ΟΦΗ έκανε την δική του ανατροπή και έφυγε νικητής από τον Έβρο.

Στο 1ο σετ ο ΟΦΗ του Εβρίτη προπονητή Νίκου Αντωνιάδη, επικράτησε εύκολα με 25-13. Στο 2ο ξεκίνησε η αντεπίθεση των Εβριτών που έβγαλαν πάθος και ψυχή, πίεσαν στο σερβίς, είχαν πολλά μπλοκ, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 με 25-21 και κάνοντας το 2-1 με 25-23

Στο 4ο σετ η κούραση επηρέασε τους γηπεδούχους, οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά και το κατέκτησαν τελικά με 25-12. Στο τάι μπρέικ έγινε μεγάλη μάχη με τους Θρακιώτες να προηγούνται 8-4 & 10-5. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και με επίθεση διαρκείας και αιχμή του δόρατος τον Ρουμελιωτάκη στο σερβίς, έφτασαν στην ισοφάριση, με το σετ να κρίνεται τελιά στις λεπτομέρειες και στο 15-17.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το σκορ στο 15-16, ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε για παράβαση του ΟΦΗ που δεν δόθηκε. Οι φιλοξενούμενοι με καλό σερβίς του Μιχαΐλοβιτς έφτασαν στη νίκη, με τον Εθνικό να μένει με μία πικρία αλλά και την καλή προσπάθεια που κατέβαλε.

Τα σετ: 2-3 (13-25, 25-21, 25-23, 12-25, 15-17)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ανδραβίζος): Παπάζογλου, Μπουφίδης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Καβαρατζής, Κεσκίνης, λ-Γκοτσίδης (Μπατίλης, Στοϊλούδης, Βαφειάδης)

ΟΦΗ (Αντωνιάδης): Ρουσόπουλος, Γκόνας, Καφαντάρης, Ρουμελιωτάκης, Μάκινεν, Μιχαΐλοβιτς, λ- Μιχελάκης (Μπαρτνταγκζάν)

Share it