Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πήρε την έγκριση της ΕΠΟ και φορτσάρει η ΑΕ Θράκης! Το καλωσόρισμα της ΕΠΣ Ξάνθης

Μια νέα Ακαδημία ποδοσφαίρου που ήρθε για να μείνει δημιουργήθηκε στην Ξάνθη εδώ και λίγες εβδομάδες και το όνομα αυτής, Αθλητική Ένωση Θράκης, και πλέον έλαβε επίσημη μορφή μετά την έγκριση και από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ΑΕ Θράκης πλέον πέρα από την ΕΠΟ εγγράφεται επίσημα και στα μητρώα της ΕΠΣ Ξάνθης ως νέο σωματείο. Στο σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρονται τα εξής:  Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει ότι εγκρίθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η δημιουργία του σωματείου Αθλητική Ένωση Θράκης που πέρα από το Μητρώο της ΕΠΟ εγγράφεται και στα μητρώα της ΕΠΣ Ξάνθης. Καλωσορίζουμε το νέο σωματείο και ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία, πρόοδο και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει! ”

Μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφασισμένη να δημιουργήσει κάτι νέο με καινοτομίες στην πόλη της Ξάνθης, έχοντας ως έδρα το γήπεδο της Νεάπολης(έναντι πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης) το οποίο όποιος περάσει απ’ έξω θα δει οργασμό εργασιών καθώς πέφτει πολύ δουλειά από τους ιθύνοντες της ομάδας ώστε να είναι όλα έτοιμα και ανακαινισμένα για να υποδεχθούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα της Α.Ε.Θ.

Ο σύλλογος μπαίνει με δυναμισμό και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει και σε πολλές καινοτόμες δράσεις με πλούσια δώρα και προσφορές κατά την εγγραφή στην Ακαδημία.

Σκοπός και στόχος όπως αναφέρει ο σύλλογος στην καταστατική του ανακοίνωση “Η “Αθλητική Ένωση Θράκης” αποτελεί μια νέα, πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου. Δημιουργήθηκε με επίκεντρο τους μικρούς αθλητές και σκοπό την καλλιέργεια και εμπέδωση αθλητικής παιδείας που θα βασίζεται στα ιδεώδη του αθλητισμού και του ανθρωπισμού, με έμφαση στην ευγένεια και τον σεβασμό και θα οικοδομεί τον χαρακτήρα τους με τις αξίες και τα ιδανικά του “ευ αγωνίζεσθαι”.”

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ & ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Share it