Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν απο την πρωτοπόρο Αγία Βαρβάρα οι Βασίλισσες της Θράκης!

Δεν τα κατάφεραν οι Βασίλισσες που υπέστησαν εντός έδρας ήττα απο την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με 1-3 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο.

Στην αναμέτρηση που έγινε κάτω απο δυνατό αέρα και βρεγμένο το πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης, οι Βασίλισσες μπήκαν αποφασισμένες να παλέψουν απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που έδειξε πως δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 25′ η Μουρατίδου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αγροτικού με σουτ εκτός περιοχής με τις Βασίλισσες να προσπαθούν να αντιδράσουν όμως Κυριαζίδου και Κλοκίδου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 50′  Κιουτάχιαλη έκανε δύο τα τέρματα του Αγροτικού, με την αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας να είναι άμεση με την Κυριαζίδου ένα λεπτό αργότερα να μειώνει σε 1-2. Παρά την προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την εξαιρετική στις αντεπιθέσεις ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να σκοράρει στο 80′ με την Μπαξεβάνου για το 1-3

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρηστος Καμπάταγης με βοηθούς τους Δημητρα Κοτανίδου και Μανωλη Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Ανέστης Αλεξούδης): Μαγγοπούλου, Χατζηαντωνίου, Μαυρομάτη(75′ Παπαδοπούλου, Κορέτσι(55′ Σταύρου,), Κατσαρού, Μπουργουτζόγλου, Κλοκίδου(65′ Καζαντζίδου), Κυριαζίδου, Μετοικίδου, Βλάχου, Τόλε(35′ Γεωργαλή)

Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας (Αντώνης Παπατζίκος) : Αργυροπούλου, Μαργαρίτη(65′ Δρενοβιάδου),  Τσαγκαλίδου Φ.(49′ Ευστρατίου), Τσαγκαλίδου Α., Στρίμπα, Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Σιδηροπούλου(85′ Σταφυλλίδου), Μπαξεβάνου, Καλοψυκάκη(72′ Φείμ)

Share it