Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πάει για μεταγραφική “βόμβα” με την απόκτηση του Κομοτηναίου Θανάση Ντίνα ο Πανθρακικός!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Πανθρακικός που σύμφωνα με πληροφορίες του SA είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Κομοτηναίου μεσοεπιθετικού, Θανάση Ντίνα

Ο 32χρονος Θρακιώτης εξτρεμ που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ξάνθη (δύο θητείες), Παναθηναϊκό, Πλατανιά, ΟΦΗ, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Ζάκυνθο, Βέροια και μέχρι πρότινος τον Πιερικό πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην γενέτειρα του και να φορέσει τα “πράσινα” του Πανθρακικού και να ενισχύσει τις προσπάθειες των Κομοτηναίων στην επιστροφή τους στις Εθνικές κατηγορίες

Ο γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 1989 στην Κομοτηνή, μεσοεπιθετικός που αναδείχθηκε από την Ακαδημία Μεσούνης των Παναγιώτη Γκουτσίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη ανδρώθηκε στην Ακαδημία του ΑΟΞ και το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης οπού αγωνίστηκε σε ένα ματς, για 54′ λεπτά στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Ζάκυνθο οπού μέτρησε 51 συμμετοχές σκοράροντας και δύο τέρματα. Παρά τις καλές εμφανίσεις του η επιστροφή του στην Ξάνθη δεν σημαδεύτηκε με παραμονή αλλά αποχώρησε ως ελεύθερος για την Παναχαϊκή.

Στα πράσινα από το καλοκαίρι ο Ντίνας - Super League 1 - Athletic Radio 104,2

Στους Πατρινούς ο Ντίνας πραγματοποίησε 2,5 τρομερά χρόνια με 82 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας και 12 τέρματα και έχοντας επίσης διψήφιο αριθμό ασίστ, μάλιστα το 2012 αναδείχθηκε ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της Football League. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στην Παναχαϊκή έφεραν την μεγάλη μεταγραφή τον Γενάρη του 2013 στον Παναθηναϊκό. Στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στους “πράσινους” είχε την ευκαιρία και για τις πρώτες του Ευρωπαϊκές εμφανίσεις(6 παιχνίδια), μετρώντας συνολικά 46 συμμετοχές οπού σκόραρε 3 τέρματα και είχε και 6 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε απο τον Παναθηναϊκό για τον Πλατανιά οπού αγωνίστηκε για δύο χρόνια μετρώντας 41 συμμετοχές οπού σκόραρε και δύο γκολ, για να ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2017 η παρουσία του στα Τρίκαλα όπου έμεινε για έξι μήνες μετρώντας 11 συμμετοχές. Τον Γενάρη του 2018 επέστρεψε στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ οπού έκανε δύο τρομερές σεζόν βοηθώντας τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στην Super League 1, έχοντας στο φανταστικό εξάμηνο παρουσίας του στην Β’ Εθνική 10 γκολ και 4 ασίστ σε 17 συμμετοχές. Στην διετή παρουσία του στους Κρητικούς στην Super League μέτρησε 25 συμμετοχές, οι 23 την σεζόν 2018-2019 βοηθώντας την ομάδα του ΟΦΗ να μείνει στην κατηγορία ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσεις για αρκετό καιρό.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο Ντίνας πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Ξάνθης και να ενισχύσει  την ομάδα που τον ανέδειξε στην Super Leauge 2. Στην δεύτερη θητεία του στην Ξάνθη ο Ντίνας αγωνίστηκε σε 18 ματς έχοντας σκοράρει και ένα γκολ χάνοντας την άνοδο για ελάχιστα λεπτά τόσο στα Play off όσο και στα μπαράζ με Παναιτωλικό που ο Ντίνας αγωνίστηκε και στα δύο ματς συνολικά 74′ λεπτά.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στην Βέροια με την φανέλα της οποίας είχε 4 ματς έχοντας ταλαιπωρηθεί απο τραυματισμούς, ενώ από τον Γενάρη και μετά φόρεσε την φανέλα του Πιερικού με τον οποίο αγωνίστηκε σε 12 ματς.

Πλέον ο Ντίνας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ομάδα της γενέτειρας του και αν μη τι άλλο θα δώσει άλλη δύναμη στην ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη. Οι “πράσινοι” ήδη προανήγγειλαν χωρίς να κατονομάσουν την μεγάλη μεταγραφή

http://

Share it