Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο 17χρονος ταλαντούχος Αδάμ Ανηπαρόπουλος η τρίτη μεταγραφή του ΑΟΞ!

Μετά την απόκτηση του Αντώνη Χαριτιίδη(δείτε ΕΔΩ) και την απόκτηση Παναγιώτη Αραμπατζή από την Βιστωνίδα, ο ΑΟΞ προχώρησε στην επισημοποίηση της τρίτης μεταγραφής του αποκτώντας με ελεύθερη μεταγραφή από τον Απόλλωνα Ξάνθης τον Αδάμ Ανηπαρόπουλο

Ο ταλαντούχος 17χρονος πλάγιος αμυντικός που αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής των Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης και την Βιστωνίδα στην οποία έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν προτού πάρει μεταγραφή για την Ακαδημία του ΑΟΞ οπού έπαιξε σε Κ15 και Κ17 στην Super League 1. Την περσινή σεζόν και μετά την αναγκαστική αποχώρηση από την Ακαδημία του ΑΟΞ που διαλύθηκε ο γεννημένος στις 23 Μαίου του 2006 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με την φανέλα της Βιστωνίδας και το δεύτερο μισό στον Απόλλωνα Ξάνθης.

Να σημειώσουμε πως σε αμφότερες είχε πολλές συμμετοχές και αναμφίβολα αποτελεί ακόμα μια σημαντική προσθήκη στην επανεκκίνηση του ΑΟΞ από την Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του Αδάμ Ανηπαρόπουλου. Γεννημένος το 2006, αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ και προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες “ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΟΚ” και εν συνεχεία βρέθηκε στον ΑΟΞ όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών μας. Την περσινή σεζόν προσέφερε τα μέγιστα στον Απόλλων Ξάνθης που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Α! ΕΠΣ.

Η διοίκηση του ΑΟΞ ευχαριστεί την αντίστοιχη του Απόλλωνα Ξάνθης για την συνεργασία και εύχεται καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α! ΕΠΣ.

Share it