Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο Υπεύθυνος Ακαδημίας και το προπονητικό τιμ της Ασπίδας Ξάνθης!

Οι Ακαδημίες στον αθλητισμό επιτελούν ένα πολυδιάστατο έργο, που αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό κάποια απ’ τα μεγαλύτερα αγαθά της ζωής. Σωματική υγεία, κοινωνικοποίηση, αξίες και ιδανικά (ευ αγωνίζεσθαι και ευγενής άμιλλα, αλληλεγγύη) καθώς και ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη είναι ένα τμήμα απ’ τα “κέρδη” των παιδών που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Συμπεραίνουμε οπότε πως η επιλογή της Ακαδημίας είναι σημαντική για τα παιδιά μας. Στο Νομό Ξάνθης, ο οποίος έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο, λειτουργεί εδώ και παραπάνω από μία δεκαετία μία Ακαδημία που πληροί όλες τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις.

Μια δεκαετία λειτουργίας συμπλήρωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ασπίδα Ξάνθης, που ξεκίνησε δειλά δειλά από τα αδέρφια Νίκο & Σωκράτη Χατζηπαρασκευά και έχει εξελιχτεί σε μια σημαντική σταθερά του ποδοσφαίρου της Ξάνθης στις αναπτυξιακές ηλικίες. Μια Ακαδημία στην οποία γίνεται εξαιρετική δουλειά και έχει ανοίξει τον δρόμο σε παιδιά να πάρουν μεταγραφή σε ΠΑΕ με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Μοσχίδη και Μακρίδη στην Λαμία ενώ τα τελευταία χρόνια και η Ανδρική ομάδα του συλλόγου βασίζεται εν πολλοίς στα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.

Η “Blue family” που συνεχώς μεγαλώνει και φέτος θα λάβει μέρος φυσικά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τις εγγραφές για τη νέα χρονιά να έχουν ήδη ξεκινήσει για τα τμήματα από Κ6 έως και Κ16.

Πάμε όμως να γνωρίσουμε τον Υπεύθυνο Ακαδημίας, Σωκράτη Χατζηπαρασκευά αλλά και το προπονητικό τιμ των τμημάτων Υποδομής της Ασπίδα Ξάνθης:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Share it