Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο Πανθρακικός νικητής στο θρακιώτικο ντέρμπι με Αλεξανδρούπολη

Με 1-0 της Αλεξανδρούπολης στο στάδιο Φώτης Κοσμάς επικράτησε ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μοιρασμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με την Αλεξανδρούπολη να έχει δύο δοκάρια και με την ισοπαλία να φαντάζει πιο δίκαιο ως αποτέλεσμα. Παράπονα από την διαιτησία είχαν με το φινάλε της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες.

Στο 19′ πρώτη καλή στιγμή στο ματς με σουτ του Άγγελου Πατσιώρα λίγο άουτ. Στο 21′ ο Πανθρακικός απάντησε με τον Σαπνάρα να παίρνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ντίνα και τον Κασκαντάμη να μπλοκάρει. Στο 38′ ο Κώστας Πατσιώρας θα εκτελέσει το φάουλ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Γιαννακιτσίδης θα πιάσει ένα φοβερό σουτ με φάλτσα έξω από την περιοχή, με τον Κασκαντάμη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μετά το κόρνερ το σουτ του Βάσκου μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Άγγελου Πατσιώρα και απόκρουση του Κοτσάκη στο 54′. Στο 57′ ο Καρακασίδης θα μπει στην θέση του Γκαϊδατζή που τραυματίστηκε. Στο 62′ νέο δοκάρι για την Αλεξανδρούπολη, με τον Παπάζογλου να το σημαδεύει από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή. Στο 64′ ο Γιαννακιτσίδης θα ανοίξει το σκορ μετά από ένα πολύ ωραίο σόλο στο οποίο πέρασε δύο παίκτες και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων όντας μάλιστα σε πλάγια θέση. Στο 67′ ο Ράλλης θα δοκιμάσει σουτ και ο Κωτσάκης θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80′ θα σουτάρει άουτ.

Για πέναλτι στο α’ ημίχρονο που δεν καταλογίστηκε υπέρ του διαμαρτυρήθηκε ο Πανθρακικός, για πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο σε ανατροπή του Κυριζάκη από τον Κοτσάκη στο β’ μέρος η Αλεξανδρούπολη.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Π. Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Πατσιώρας Α., Παπάζογλου (65′ Ράλλης), Ευθυμιάδης (46′ Μουρατίδης), Κυριζάκης, Πατσιώρας Κ. (77′ Ράλλης), Γκαϊδατζής (57′ λ.τρ. Καρακασίδης).

Πανθρακικός (Ν. Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Μπαϊκαρά, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν, Γιαννακιτσίδης (85′ Βαφειάδης), Σμάλης (74′ Κωσταρέλης), Βάσκος, Ντίνας, Φουρλατάρας (61′ Στοΐνοβιτς).

Share it