Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο «δάσκαλος» Παναγιώτης Γκουτσίδης, έβαλε στοπ στον «μαθητή» Πέτρο Μάνταλο! Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-0 (VIDEO)

Φρένο στην ΑΕΚ που στα δύο προηγούμενα ματς, ένα για το κύπελλο με τον Λεβαδειακό και ένα στο πρωτάθλημα με την Βέροια, έβαλε 12 γκολ, έβαλε ο Πλατανιάς των Κομοτηναίων Παναγιώτη Γκουτσίδη και Θανάση Ντίνα.

Μάλιστα ο νυν βοηθός του κ. Παράσχου στον Πλατανιά Χανίων, ο κ. Γκουτσίδης, είχε στην ακαδημία της Μεσούνης ποδοσφαιριστές τόσο τον Πέτρο Μάνταλο όσο και τον Θανάση Ντίνα και ουσιαστικά ήταν αυτός που μαζί με τον συνεργάτη του τότε στη Μεσούνη, βοήθησε τους εν λόγω ποδοσφαιριστές -και όχι μόνο,  στα πρώτα της βήματα, μαθαίνοντας τους τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς».

Στα του ματς, ο Θανάσης Ντίνας μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό καθώς ήταν εκτός αποστολής, ο Πέτρος Μάνταλος όμως  ξεκίνησε βασικός αλλά αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό απ’ τον Γαλανόπουλο. Ο Κομοτηναίος κάπτεν της ΑΕΚ, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, έδειξε βραχυκυκλωμένος και αυτός απ’ το 3-5-2 που επέλεξε  ο Μανόλο Χιμένεθ, σε μια μάλλον δοκιμή του συστήματος αυτού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μια δοκιμή που κατά κοινή ομολογία … δεν έπιασε.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να ρίζνουν το βάρος στην αμυντική τους λειτουργία. Στην επανάληχη ο Μάνταλος έχασε στο 49′ μια καλή στιγμή να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, ο τερματοφύλακας των Κρητικών όμως απέκρουσε. Ο Κοκκαλάς είπε «όχι» και στον Αραούχο στο 71′ ενώ οι Κρητικοί είχαν τις δικές τους ευκαιρίες με τον Γιακουμάκη στο 78′ και τον Αποστολόπουλο στο 87′,  όμως αμφότερες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, όπου ο Πέτρος Μάνταλος και η ΑΕΚ έχουν φυσιολογικά τον πρώτο λόγο, όμως ο Πλατανιάς του Γιώργου Παράσχου (ο οποίος έχει περάσει θυμίζουμε και απ’ την Ξάνθη), του Παναγιώτη Γκουτσίδη και του Θανάση Ντίνα έχει κι αυτός τις δικές του πιθανότητες, τις οποίες θα πάει να διεκδικήσει.

Παρακάτω στο video οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού …

 

Share it