Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 37 γκολ, 1 ισοπαλία, 5 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας η Βιστωνίδα Κοπτερού, που δεν δυσκολεύτηκε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Μύστακα. Ο ΑΠΣ Πανθρακικός την ακολουθεί κατά πόδας, ενώ η Ένωση Ασωμάτων έφτασε τους 10 βαθμούς και μοιράζεται την τρίτη θέση με τον ΑΟ Φαναρίου που είχε ρεπό, τον Μύστακα και τα Αρχοντικά που κέρδισαν τον Πόντο Κομοτηνής. Η ΑΕ Κομοτηνής πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον Μίσχο, Υφανταί και Φιλία αναδείχθηκαν ισόπαλοι, ενώ τελός η ΠΑΕ Ποντίων παρόλο που πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Ελπίδες Κομοτηνής-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 1-4

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ΠΑΕ Ποντίων που κέρδισε με 1-4 τις Ελπίδες Κομοτηνής. Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν ξανά με την μαύρη εμφάνιση τους κέρδισαν τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ που πέτυχαν Μαυρίδης (2), Γεωργιάδης και Πανέτας. Ωστόσο με ανακοίνωσή τους μετά το τέλος του ματς, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, βάλλοντας πυρά κατά της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Θράκης. Το αν η απόφαση της ιστορικής ομάδας του Θρυλορίου περί αποχώρησης είναι οριστική θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη.

Ατσάλι Αρχοντικών-Πόντος Κομοτηνής 4-1

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του το Ατσάλι Αρχοντικών που νίκησε τον Πόντο Κομοτηνής με 4-1. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πλέον να ανεβάζουν ρυθμούς φτάνοντας στην 4η θέση, ενώ από την άλλη παρά την ήττα για την ομάδα του, ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Νίκος Κυνηγόπουλος, ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του. Ο Πόντος άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Χαλήλ Μπασή Μεχμέτ με την κόντρ απου έβαλε στο σουτ του Γεωργιάδη. Το Ατσάλι ισοφάτισε πριν το ημίχρονο με τον Χουσεΐν Σουάτ, ενώ στο δεύτερο μέρος πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Φεΐζ Ριτβάν, Παλαμάν Ζενούρ και Χοτζάογλου Ιρφάν, φτάνοντας σε αυτή την νίκη.

Νέα Δόξα Υφαντών-Φιλία Κομοτηνής 2-2

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Δόξα Υφαντών και Φιλία Κομοτηνής σε ένα αρκετά νευρικό ματς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στα τέλη του πρώτου μέρους με τον Αρναούτ Γιουσούφ. Ο Σουλτανίδης και ο Ξενοδοχίδης από το σημείο το πέναλτι, ήταν οι δύο σκόρερ των Υφαντών, που ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Οσμάν ήταν εκείνος που σημείωσε το τελικό 2-2.

ΑΕ Κομοτηνής-Αετός Μίσχου 2-1

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ΑΕ Κομοτηνής, που επικράτησε με 2-1 του πάντα υπολογίσιμου Αετού Μίσχου. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Φερλαχίδη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Αετός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τζεβελεκίδη. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 75′ ο Μιντιούρης. Να σημειώσουμε επίσης πως σε μεγάλη μέρα βρέθηκε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παναγιώτης Στεφάνογλου, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και έσωσε την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις. Στον Μίσχο το κλίμα ήταν βαρύ μετά και από αυτή την ήττα, με τον κόουτς της ομάδας να υποβάλει στην συνέχεια την παραίτησή του.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ηρακλής Σαπών 3-1

Πράσινο βάφτηκε το ντέρμπυ της 6ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό να επικρατεί του Ηρακλή Σαπών με 3-1. Οι γηπεδούχοι που παρουσιάστηκαν πιο μαχητικοί έφτασαν στην νίκη με το χατ τρίκ που πέτυχε ο Δελής. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Νικηφορίδης.

Ένωση Ασωμάτων-ΑΣ Αγιοχωρίου 5-4

Σε ένα ματς με σκορ βγαλμένο από άλλο…άθλημα, η Ένωση Ασωμάτων επικράτησε του ΑΣ Αγιοχωρίου με 5-4, παραμένοντας αήττητη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Μεχμέτ Μπαλτσί και στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 28′ ενώ στο 30 ο Μουζδάτ Νεζίρ έκανε το 1-2. Ωστόσο η Ένωση κατάφεραν να ανατρέψει το σκορ πριν την ανάπαυλα, με τα γκολ του Μεχμέτ Μπαλτσί στο 36′ και του Οκάν Κοπούκ στο 45′. Στο 48′ ο τελευταίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2, με το Αγιοχώρι να ισοφαρίζει εκ νέου με τα τέρματα του Μουζδάτ Νεζίρ και του Μπουρχάν Νασούφ, ενώ στο 70′ και πάλι ο Οκάν Κοπούκ διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΟ Μύστακας 7-0

Μια άνετη νίκη πέτυχε η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Βιστωνίδα Κοπτερού, που κέρδισε τον Μύστακα με 7-0. Τα τέρματα των γηπεδούχων που έχασαν δύο πέναλτι και είχαν την καθολική υπεροχή του ματς, πέτυχαν οι Γκιρετλί Ναζήμ (2), Αμέτ Αμέτ (2), Μπίνμπασι Αλή, Ραμαδάν Σινάν και Ραμαδάν Σεβέν.

Share it