Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΞ, Αλέξανδρος Γιαλάογλου στο SA για το ματς γιορτή, το ευχαριστώ και η επόμενη μέρα του συλλόγου!

Την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης για τρίτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Άρης Αβάτου που κέρδισε στον μεγάλο Τελικό τον ΑΟΞ με 3-0 σε ένα ματς που παρουσία πλήθος κόσμου που γέμισε το γήπεδο της Γενισέας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΓΛΕΖΟΥ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ SA ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τρομερή εικόνα στο φινάλε με τον κόσμου του ΑΟΞ να αποθεώνει την ομάδα και να μην σταματά να τραγουδά λεπτό αναγνωρίζοντας και το πολύ δύσκολο έργο που είχε η ομάδα απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, θυμίζοντας εποχές Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ οπού και τότε παρά την ήττα ο κόσμος του ΑΟΞ ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Με το μήνυμα που εστάλη να είναι σαφές ο ΑΟΞ δεν επιστρέφει αλλά ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!

Στην παρουσία του κόσμου και την μεγάλη προσπάθεια των παικτών της ομάδας στάθηκε και ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΞ, Αλέξανδρος Γιαλάογλου μιλώντας στην κάμερα του Sportsaddict.gr μετά το τέλος του αγώνα και αφού συνεχάρη τον Άρη Αβάτου και τον Ηλία Κοτόπουλου τόσο για την κατάκτηση του Κυπέλλου όσο και για την πορεία όλα αυτά τα χρόνια στην Γ’ Εθνική, στην ΕΠΣ Ξάνθης για την άρτια διεξαγωγή του τελικού και την Ελπίδα Γενισέας για την άψογη φιλοξενία. Ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΞ στάθηκε και στην επόμενη μέρα δίνοντας την υπόσχεση πως θα συνεχιστεί και ακόμα πιο σκληρή δουλειά με στόχο “να επαναφέρουμε την ομάδα στην πόλη, να επαναφέρουμε την πόλη στην ομάδα και να καταφέρουμε στο τέλος όλοι μαζί να χτίσουμε κάτι που θα εκπροσωπεί επάξια το Νομό. Αυτό το οποίο έχουμε χάσει ως πόλη και θα πρέπει να το ξαναβρούμε είναι η Αξία μας ως πόλη, και αυτό θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να το δώσει” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Share it