Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο Άγγελος Χασιώτης νέος προπονητής του Ηρακλή Ζυγού!

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας και εκ των προπονητών της Ακαδημίας του συλλόγου και με τις ευλογίες του πρώην προπονητή της ομάδας, Κώστα Τερζανίδη, Άγγελος Χασιώτης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Ηρακλή Ζυγού

Ο απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κάτοχος του διπλώματος UEFA B μετά την Ακαδημία θα έχει την ευκαιρία τη νέα χρονιά να αναλάβει τις τύχες της ομάδας που αγάπησε και προσέφερε τόσα πολλά ως ποδοσφαιριστής και πλέον μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και σε ηλικία μόλις 31 ετών θα μπει στα βαθιά αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή που και τη νέα χρονιά θα βασιστεί σε ένα πολύ νεανικό σύνολο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ζυγού αναφέρει:

⚽️🔵Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Άγγελο Χασιώτη, ως νέο προπονητή της ανδρικής μας ομάδας. Ο Άγγελος είναι 31 ετών, απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Βρίσκεται στην ακαδημία μας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, τον Σεπτέμβριο του 2012, ως προπονητής τμημάτων υποδομής με ιδιαίτερα σημαντικές επιτυχίες, με εξέχουσα από αυτές, τις διακρίσεις με την νυν Κ-14 του συλλόγου μας.

Ο Άγγελος ήταν παρών στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το 2015, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το 2019 και φυσικά στην παρουσία μας στην Γ’ Εθνική τη σεζόν 2019-20, μέχρι να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό. Αγωνίστηκε στηρίζοντας τον σύλλογο της καρδιάς του, παρά το πρόβλημα τραυματισμού και τη σεζόν 2020-21, στην Α’ ΕΠΣ πάντα στη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ φόρεσε πολλές φορές στη διάρκεια της θητείας του και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Πλέον αναλαμβάνει τα ηνία του ανδρικού τμήματος, ως διάδοχος του κόουτς Κώστα Τερζανίδη κι εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, με υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα!🤝

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Καλή επιτυχία Άγγελε Χασιώτη! I WATT+VOLT Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης: Εδώ απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο!"

Share it