Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Οριστικό αντίο στο Κατάρ είπε η Ελλάδα με ήττα από την Ισπανία

Την ήττα με 1-0 από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική Ελλάδας, αποτέλεσμα που την αφήνει εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Η Εθνική μας που έχασε βαθμούς κόντρα σε Γεωργία και Κόσοβο, έψαχνε ένα θαύμα κόντρα στην Ισπανία η οποία όμως έδειξε την ανωτερότητα της. Χωρίς να απειλήσει πολλές φορές την άμυνα μας, αλλά έχοντας την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο βαθμό, δεν επέτρεπε στην Ελλάδα να δημιουργήσει κινδύνους. Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ βελτιώθηκε στο β’ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης έτσι ώστε να προσπαθήσει στη συνέχεια να φτάσει στο τρίποντο που ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που ήθελε.

Βασικοί για την «γαλανόλευκη» αγωνίστηκαν ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας που έκανε και το ντεμπούτο του.

Σκόρερ για τους «Φούριας Ρόχας» ο Σαλάμπρια με πέναλτι στο 26′, σε μία αμφισβητούμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης (78′ Πέλκας), Μάνταλος, Γιαννούλης (67′ Λημνιός), Μασούρας (46′ Τζόλης), Παυλίδης (46′ Δουβίκας).

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Μαρτίνεθ (89′ Αθπιλικουέτα), Λαπόρτ, Γκαγιά, Γκάβι (65′ Μπουσκέτς), Ρόδρι, Κόκε, Ντε Τομάς (57′ Ροντρίγκο), Μοράτα (65′ Φορνάλς), Σαράμπια (57′ Όλμο).

Share it