Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Οργή για το ντεμαράζ κλοπών και βανδαλισμών στο Xanthi Arena! Οι καταγγελίες και η αντίδραση της Αστυνομίας!(+pics)

Εικόνες θλίψης και οργής φέρνει στο προσκήνιο το Sportsaddict.gr από το παρατημένο Xanthi Arena στα Πηγάδια, το γήπεδο στολίδι που από το 2004 αποτέλεσε την έδρα του ΑΟΞ και λόγω των αρνητικών εξελίξεων είναι αφημένο στην τύχη του.

Το χειρότερο όμως από την εγκατάλειψη που έχει περιέλθει είναι το ντεμαράζ κλοπών και βανδαλισμών από άγνωστους που κλέβουν ότι βρουν ρημάζοντας πόρτες, παράθυρα, πλακάκια και ότι βρουν αξίας στους χώρους του γήπεδου. Και σα να μην έφτανε αυτό “μόδα” έγινε και η κλοπή καλωδίων με τους αλήτες που δεν σέβονται τίποτα να αχρηστεύουν τους πυλώνες του γηπέδου έχοντας κλέψει τα καλώδια.

Οι τραγικές αυτές εικόνες σε μια ύστατη προσπάθεια να προστατευτεί ότι απέμεινε από την περιουσία που ανήκει στην ΠΑΕ και κατ’ επέκταση όλη την Ξάνθη έφεραν την οργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Γκλαβίνη και του Χουσείν Τσιτάκ που απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Προς τιμήν τους τόσο η Α.Δ. Γενισέας όσο και αυτή της Α.Δ. Ξάνθης αντιλαμβανόμενοι την σημασία και αξία αυτού του γηπέδου στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας τόνισαν πως θα κάνουν ότι χρειαστεί για να αποτραπούν νέοι βανδαλισμοί των χώρων.

Αυτό θα γίνει με συχνές περιπολίες στους χώρους ενώ γίνονται κινήσεις για να επισύρουν την προσοχή των κατοίκων των γύρω χωριών και κυρίως Κιμμερίων και Πηγαδίων ώστε όταν βλέπουν κάποια περίεργη κίνηση άμεσα να προχωρούν σε καταγγελίες και κλήση της Αστυνομίας βοηθώντας άπαντες να μην επιτρέψουν στα κλεφτρόνια να συνεχίσουν να πληγώνουν ένα από τα σημαντικά κομμάτια του ιστορικού ΑΟΞ.

Δείτε ολόκληρο το φωτορεπορτάζ του SA από τους βανδαλισμούς που έγιναν στο Xanthi Arena ΕΔΩ

Share it