Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ορέστης με πυγμή και αποφασιστικότητα έφυγε με το διπλό από τον Βώλακα

Με 2-0 της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Δράμας Δόξας Βώλακα επικράτησε στο γήπεδο του οικισμού του νομού Δράμας με τους 1.000 κατοίκους, ο Ορέστης Ορεστιάδας!

Οι πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣ Έβρου ξεκίνησαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια τους για άνοδο στην Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Ο Ορέστης παρ’ όλο που ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες (Θάνος, Τζελέπης, Κομεσίδης) ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια έφτασε στο τρίποντο. Η Δόξα ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο ματς όταν η κεφαλιά του Άρμεν έφυγε λίγο άουτ στο 14′. Στο 22′ μετά από σουτ του πιο δραστήριου παίκτη του μέχρι εκείνη την ώρα Λαζαρίδη, η μπάλα βρήκε στο χέρι παίκτη των γηπεδούχων και ο διαιτητής Ασλανίδης υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Λαζαρίδης στο 23′ σκοράροντας και βάζοντας μπροστά τον Ορέστη. Στο 45′ ο πρώτος σκόρερ των Εβριτών τη φετινή σεζόν θα σουτάρει λίγο έξω, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου μετά από λάθος της άμυνας του Βώλακα, ο Σταματόπουλος θα περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και θα κάνει το 0-2.

Στο β’ μέρος ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Ορέστη να έχει τον έλεγχο. Στο 77′ ο Καπουσούζης, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι θα σημαδέψει το δοκάρι με σουτ μετά από πάσα του Λαζαρίδη. Στο 86′ σουτ του Στάικου απέκρουσε ο Παναγιώτου.

Στην 2η αγωνιστική ο Ορέστης έχει ρεπό, ενώ στην 3η υποδέχεται τον Ηρακλή Αμμουδιάς, την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 17:00.

Σύνθεση Ορέστη (Παναγιώτης Μυλωνάς): Παναγιώτου, Πεταλωτής (77′ Καπουσούζης), Λιάνας, Ασπιώτης, Γκουντενούδης, Πετρόπουλος, Χριστοφορίδης (89′ Τσομπανούδης), Ανδρεάδης, Λαζαρίδης (82′ Κοτζά), Σταματόπουλος, Θέμελης.

Share it