Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Οι Εβρίτες «πρωταγωνιστές» στο φετινό δυνατό πρωτάθλημα της Volleyleague!

Άκρως ανταγωνιστικό και χωρίς ξεκάθαρο φαβορί αναμένεται να είναι το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague. Με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που έχουν τον πρώτο λόγο, να ανακοινώνουν πολλές μεταγραφές υψηλότατης ποιότητας παικτών, ανάμεσα τους και πολλούς Εβρίτες.

Του Σταμάτη Στοϊκοτίδη

ΠΑΟΚ: Στον δικέφαλο του βορρά θα αγωνίζεται και φέτος ο Δημήτρη Κωνσταντινίδης μετά την ανανέωση της συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια αλλά και η μεταγραφή «βόμβα» του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος Mitar Djuric ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.

Παναθηναϊκός: Μετά την εκλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, άλλος ένας Eβρίτης, o Γιώργος Πεντίδης αποτελεί ακόμη ένα μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού την φετινή χρονιά, καθώς ο 25χρονος διεθνής κεντρικός συμφώνησε με τους «πράσινους». Είναι ο 10ος παίκτης από τον Έβρο που θα φορέσει τα «πράσινα».

Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ένας εκ των κορυφαίων ακραίων της περσινής, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ο οποίος μετά από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους» και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους. Εκεί θα συναντήσει άλλους τρεις Εβρίτες, τον Θεολόγο Δαρίδη, τον Παρασκευά Τσέλιο και τον Ανδρέα Ανδρεάδη με στόχο την υπεράσπιση του πρωταθλήματος.

 

Share it