Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Οι Έλληνες διεθνείς αποθέωσαν τον Σταύρο Μούχλια και τον κόσμο της Άρτας

Η Εθνική εφήβων πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στην Ισπανία με 3-2 σετ και οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη, αποθέωσαν ο ένας τον άλλον, με τον Εβρίτη, Σταύρο Μούχλια να έχει την τιμητική του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Λιώσης δήλωσε: «Ήταν μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που έπαιξε καλά. Ξέραμε ότι θα παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που παίζει με αρκετές αλλαγές και πιέζει από το σερβίς και με τους ακραίους τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα μελετήσουμε την Σλοβενία στο ρεπό και είναι σημαντικό που μετά από τέτοιο παιχνίδι έχουμε μία μέρα να ξεκουραστούμε. Η Σλοβενία είναι καλή ομάδα αν και δεν έχει ακόμα νίκη. Θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και αν γίνει αυτό έχουμε αρκετές πιθανότητες να νικήσουμε».

Ο αρχηγός της Εθνικής Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράφω πως νιώθω. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Θέλαμε το γήπεδο γεμάτο, τους καλέσαμε, ήρθανε και πιστεύω πως τους κάναμε χαρούμενους. Μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου και ειδικά στον Σταύρο Μούχλια που ήταν εξωπραγματικός. Σε ενα ευρωπαϊκό δεν υπάρχει κακή ομάδα. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και στα λάθη. Σήμερα μειώσαμε τα λάθη, βάλαμε την Ισπανία αρκετές φορές από κάτω. Πέσαμε αλλά σηκωθήκαμε και στο τέλος ήρθε η νίκη».

Ο Εβρίτης, ακραίος της Εθνικής μας Σταύρος Μούχλιας τόνισε: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος που ήρθε και μας στήριξε. Πιστεύω πως έπαιξα καλά και ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε πάθος, θέληση και ήμασταν καλοί στην επίθεση και στο μπλοκ. Περιμένουμε τον κόσμο και την Παρασκευή απέναντι στην Σλοβενία».

Ο κεντρικός της Ελλάδας Νίκος Μπόνιας τόνισε: «Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση από όλη την ομάδα. Μας βοήθησε και ο κόσμος και γενικά είναι όλο το κλίμα φανταστικό».

Ο πασαδόρος της Εθνικής εφήβων Μάριος Σταυρόπουλος είπε: «Ήταν φανταστικό παιχνίδι. Το πάλεψαν και οι δύο ομάδες, βγήκαμε εμείς νικητές γιατί το θέλαμε περισσότερο».

Share it