Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ξεκινά προπονητική καριέρα ο πρώην αρχηγός του Πανθρακικού Αντώνης Λαδάκης!

Με πάνω από 400 επαγγελματικές συμμετοχές και εμπειρία πλέον από το κομμάτι των Ακαδημιών ο Αντώνης Λαδάκης αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω στην προπονητική του καριέρα αποδεχόμενος την πρόταση του Βύρωνα Καβάλας και παράλληλα με τις Ακαδημίες του συλλόγου θα είναι και αυτός που θα καθοδηγήσει την Ανδρική ομάδα στην προσπάθεια άμεσης επανόδου στις Εθνικές κατηγορίες

Ο Λαδάκης που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία από το 2012 έως το 2016 στον Πανθρακικό όντας και αρχηγός της ομάδας μετά το φινάλε της καριέρας του ασχολήθηκε ως επικεφαλής των Ακαδημιών του Βύρωνα την τελευταία πενταετία και πλέον το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για την πρώτη του προπονητική απόπειρα σε Ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Αντώνης Λαδάκης. Η συνεργασία αυτή, επισφραγίζει την άριστη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο πλευρών τα τελευταία 5 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ο Αντώνης είναι επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, όπου και παραμένει.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το επόμενο βήμα στην καριέρα του γίνεται μέσω της ομάδας μας. Ο Αντώνης Λαδάκης έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 400 επαγγελματικές συμμετοχές έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες με παρουσία στις ομάδες του Νέστου Χρυσούπολης, του ΑΟΚ, του ΗΛΤΕΞ Λύκοι, του Αγροτικού Αστέρα, του Αστέρα Τρίπολης, του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και διαθέτει πιστοποίηση level 2 στο first team scouting.
Μαζί, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του πορεία.
Κόουτς, προχωράμε μπροστά!
Σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!

Share it