Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ξαφνικό “διαζύγιο” ΓΑΣ-Φωτεινάκη τρεις μέρες μετά τη κερδισμένη wild card

Χωρίς τον Τάκη Φωτεινάκη, θα πορευτεί ο ΓΑΣ Κομοτηνή τη νέα σεζόν στη National League 1.

Μόλις τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ που έφερνε τον ΓΑΣ και πάλι στη “Β’ Εθνική”, οι Ροδοπίτες ανακοίνωσαν, πως ο κόουτς Φωτεινάκης, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο σύλλογο, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν.

Πρόκειται σίγουρα για ένα ξαφνικό “διαζύγιο”, το οποίο όπως φαίνεται επέρχεται λόγω προσωπικών υποχρεώσεων του κόουτς, χωρίς να συντρέχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Αναμένεται πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον ο αντικαταστάστης του Τάκη Φωτεινάκη στον πάγκο των Κομοτηναίων, που θα τους οδηγήσει τη νέα χρονιά στη νέα περιπέτεια της National League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Takis Foteinakis, καθώς επαγγελματικοί λόγοι τον υποχρεώνουν να παραμείνει εκτός πόλης για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΉ θέλει να ευχαριστήσει τον coach Φωτεινάκη για την εξαιρετική συνεργασία και την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Η ικανότητα του coach να εμπνέει αγωνιστικότητα, να εμφυσά επαγγελματισμό εντός και εκτός του γηπέδου, καθώς και η επιμονή του στη βελτίωση των νέων αθλητών, οδήγησαν στην εξέλιξη της ομάδας και στην επίτευξη των στόχων της
Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική του πορεία και τον περιμένουμε γεμάτο νέες εμπειρίες πίσω στην πόλη μας!”

Share it