Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ξανθιώτικο το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Μεγάλη πρόκριση Λεύκιππου στην Καβάλα

Ξανθιώτικη υπόθεση θα είναι ο τίτλος του Κυπελλούχου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς μετά την Ασπίδα(θυμηθείτε ΕΔΩ) και ο Λεύκιππος Ξάνθης τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Νίκου Δώδου με μια μίξη από νεαρά παιδιά αλλά μερικούς έμπειρους όπως οι Μανάκας και Χρήστου που έβαλαν πολύ μεγάλο λιθαράκι στη νίκη και με φόρα από της εξαιρετικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κατάφερε να κερδίσει στο κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδιών Καβάλας την Αγία Βαρβάρα με 76-52

Όπως σημειώνεται και στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: “Το συγκρότημα του Νίκου Δώδου αντιμετώπισε από την αρχή με σοβαρότητα τον αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμό και δείχνοντας την ανωτερότητα του. Έτσι με το καλημέρα προηγήθηκε με 4-13 φτάνοντας την διαφορά στους 14 πόντους με το κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν φτάνοντας την διαφορά στους 5 πόντους (21-26) αλλά από εκείνο το σημείο έως και το τέλος της αναμέτρησης ο Λεύκιππος είχε συνεχώς διψήφια διαφορά θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα ο Νίκος Δώδος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους παίδες που άρπαξαν την ευκαιρία και πρόσθεσαν στην στατιστική τους πόντους, ριμπάουντ, τελικές πάσες και γενικά εισέπραξαν το χειροκρότημα των μεγαλύτερων αλλά και των αρκετών φίλων του Λεύκιππου που βρέθηκαν στις κερκίδες.”

Τα δεκάλεπτα: 9-23, 26-40(ημίχρονο), 36-56, 52-76(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Δώδος):  Μανάκας 18(2), Μακαρατζής 8(2), Κατσαμούρης 15(2), Χρήστου 18(2), Δεληγιάννης 2, Παπαδήμας 7(1), Σαββίδης 2, Καλεντζή 2, Γκοβέσης 4, Λιάτσας, Πουργιάζης, Πεχλιβανίδης.

Share it