Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νικητής στην Ορεστιάδα ο Άρης Πετεινού, στο θρακιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής

Με 2-0 του Ορέστη Ορεστιάδας επικράτησε ο Άρης Πετεινού, για την 31η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

«Φτωχό» το ματς μέχρι το 25′, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε τελική προσπάθεια. Στο 25′ ο Λογαράς για τον Ορέστη επιχείρησε ένα σουτ από μακριά με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Στο 31′ ο Πετεινός προηγήθηκε με σουτ του Τσιγάλα μέσα από την περιοχή. Στο 40′ ο Νίκος Ουσταμπασίδης υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Ανδρεάδη να τραυματίζεται και Οτέμπερη να περνάει στη θέση του. Στο 43′ ο Κούρτογλου μετά από ατομική ενέργεια σούταρε με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Με τον Ορέστη στην επίθεση ξεκίνησε και το β’ μέρος. Στο 47′ ο Οτέμπερης επιχείρησε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα του Άρη να μπλοκάρει. Στο 72′ ο Ορέστης κέρδισε φάουλ, ο Οτέμπερης ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να πηγαίνει συστημένη στο κεφάλι του Λογαρά, εκείνος βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Σταματόπουλο, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λογαράς βρήκε με ωραία σέντρα τον Σταματόπουλο ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από κεφαλιά. Στο 79′ ο Πεταλωτής δοκίμασε να σκοράρει με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα του Πετεινού έβγαλε κόντρα επίθεση στο 89′ την οποία ο Τυριάκης μετέτρεψε σε γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής ο Ορέστης υποχώρησε στην 6η θέση παραμένοντας στους 50 βαθμούς και ακολουθούν “τελικοί” με Απόλλωνα στο Παραλίμνιο Σερρών και Νίκη Ευκαρπίας στην Ορεστιάδα, ενώ την τελευταία αγωνιστική υπάρχει εκτός έδρας ματς με Χανιώτη για τους Εβρίτες.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ορέστη την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 17:00 κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Σουφλί για τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Μεγάλο αποτέλεσμα για τον  Άρη Πετεινού που ανέβηκε στην 14η έχοντας πλέον 23 βαθμούς και με ανεβασμένη ψυχολογία η ξανθιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει με Πανθρακικό στην Κομοτηνή και Ποσειδώνα Μηχανιώνας στον Πετεινό.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Ναθαναηλίδης, Dorian, Τσιεγγελίδης, Γκιντίδης, Πεταλωτής, Λογαράς Σταματόπουλος, Κούρτογλου (45′ Σπυρόπουλος), Ανδρεάδης (40′ λ.τρ. Οτέμπερης), Τηλέγραφος (57′ Αντωνόπουλος) Πασχαλίδης.

Άρης Πετεινού (Ανέστης Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκάλακης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Αλή, Τσέκος, Τσαγαλάς, Τυριάκης, Σιδηρόπουλος. Έπαιξαν και οι Κερεμιτσής, Στριγκώνης, Ισμέτογλου Τζαν και Γιαννακός.

Share it