Search

Νικητές στο ντέρμπι με Πανσερραϊκό οι Κύκλωπες που έπιασαν κορυφή!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης επικράτησαν 28-27 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Έβρου έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ υποομίλου στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Το ματς είχε εναλλαγές στο σκορ, με τον Πανσερραϊκό να προηγείται με 14-10 στο ημίχρονο και να είναι μπροστά μέχρι το 45′. Στο σημείο αυτό οι Κύκλωπες ισοφαρίζουν και ξεκινά η ανατροπή που έφερε τη νίκη.

Σε πολύ καλή μέρα οι Ορφέας και Γιώργος Τέλιος οι οποίοι σημειώνοντας από 7 και 6 γκολ αντίστοιχα οδήγησαν τους Κύκλωπες στην επίθεση.

Τα 5λεπτα: 3-3, 4-6, 6-7, 8-8, 10-9, 14-10 (ημίχρονο), 16-12, 18-16, 21-21, 23-24, 24-27, 27-28.

Πανσερραϊκός (Σταύρος Αγγελίδης): Σιώσης 9, Καραγιάννης 4, Τσίτος, Μπαρμπαρούσης 6, Μπαμπαΐτης, Μαντουλίδης 2, Μπαμίχας 1, Παλαμίδας, Καντίδης, Παπαδόπουλος Θ., Παπανικολάου, Πέρρος 5, Παπαδόπουλος Ε., Χαντζαρίδης, Χατζηδήμος, Πουρπουρής.

Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Μαριάννα Σιαρβαρλή): Ευσταθιάδης, Βαρβολάκος 1, Δομζαρίδης 1, Νεράντζης, Μπλίντοφ 2, Τσαλίκης, Πιστόλας 5, Οικονόμου 3, Τέλιος Γ. 6, Ξηρόπουλος, Χαραλαμπάκης, Επιτρόπου 3, Φουντούκας, Τέλιος Ο. 7.

 

Share it