Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νικήτρια η ΧΑΝΘ στο “Θρακιώτικο” ντέρμπι με Ελευθερούπολη!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πανηγύρισε η ΧΑΝΘ του Εβρίτη Χονδρόπουλου, του Ξανθιώτη Δεληγιώργη και του Κομοτηναίου Περρή φεύγωντας νικήτρια απο την έδρα της Ελευθερούπολης των ξανθιωτών Βοϊβατόπουλου και Μπουτσακτσή.

Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας σε καλή μέρα τους Θρακιώτες Χονδρόπουλο και Δεληγιώργη αλλά και τους Ντίνο, Παπαδόπουλο και Πέτροβιτς κατάφερε να φύγει με μεγάλη νίκη που κρίθηκε στην παράταση απέναντι στην εξαιρετική Ελευθερούπολη που είχε σε καλή μέρα τους Βοϊβατόπουλο, Ιωάννου και Στυλίδη που όμως δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσουν τους Καβαλιώτες στην δεύτερη διαδοχική τους νίκη.

Ο Χάρης Βοϊβατόπουλος σημείωσε 14 πόντους για τον ΓΣΕ, ενώ ο Απόλλων Δεληγιώργης 8 όσους πέτυχε και ο Σταύρος Χονδρόπουλος για την ΧΑΝΘ. Χωρίς πόντο ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο Θρακιώτες Έφηβοι Μπουτσακτσή και Περρής

Δεκάλεπτα: 7-17, 26-31, 46-42, 61-61(κ.α.), 69-72

Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ντόγκας

Ελευθερούπολη (Λογοθέτης): Κελεσίδης 6(1), Καραγιώργος 3(1),Στυλίδης 12(2), Κωνσταντάρας, Μπέσσας, Μπουτσακτσή, Ιωάννου 22(6), Απαζίδης, Σταμπουλής 6, Λαζαρίδης 3(1), Χαρισμίδης 3, Βοϊβατόπουλος 14.

ΧΑ.Ν.Θ. (Ζαφειρούδης, Τζιόμαλος): Ντίνος 12(2), Χονδρόπουλος 8, Παπαδόπουλος 12(3), Μπαλάσκος 5(1), Ζαφειρούδης 5, Δεληγιώργης 8(1), Γεωργάκης 8, Πέτροβιτς 10, Περρής, Βλαγκόγιας 2, Τσάμης 2.

Share it