Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νίκη από ατσάλι, άντεξε κόντρα στην Σταυρούπολη και μπήκε με το «δεξί» στην Α2!

Δεν τα παράτησε, δεν λύγισε και πήρε μία σπουδαία νίκη με το καλησπέρα στην Α2.

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης παρ’ όλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, είχε τις απαντήσεις, έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ και στο τέλος πανηγύρισε επικρατώντας με 3-2.

Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι, με τη Νίκη να επιστρέφει από το 20-24 αλλά την Σταυρούπολη να κατακτά το 1ο σετ με 23-25. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Σάκη Μουστακίδη που έκανε το ντεμπούτο του σε πάγκο γυναικείας ομάδας, μπήκαν πιο δυνατά. Προηγήθηκαν με 9-4, η Σταυρούπολη επέστρεψε και προηγήθηκε 10-11, οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά η εβρίτικη ομάδα χαμογέλασε στο τέλος του σετ με 27-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο σετ η ομάδα από την Θεσσαλονίκη ήταν καλύτερη, η Νίκη πλήρωσε τα λάθη της και έτσι έγινε το 1-2 με 21-25. Η Νίκη δεν τα παράτησε. Πήρε το 4ο σετ με 25-23 και έστειλε το ματς σε 5ο σετ εκεί όπου ξεκίνησε δυναμικά παίρνοντας προβάδισμα 8-3. Η Σταυρούπολη επέστρεψε ξανά μειώνοντας σε 8-7, αλλά τα λάθη της της στοίχησαν. Η θρακιώτικη ομάδα με δύο άσσους της Μπαχλαβά στο φινάλε «καθάρισε» το ματς και επικράτησε με 15-13 για το τελικό 3-2.

Εξαιρετική στο ντεμπούτο της η Χατζηχαραλάμπους, πολύ καλή εμφάνιση από την μικρή της παρέας Καραμπάση, θετική στην πάσα η Πεπόνη, καίρια στην συμμετοχή της η Ζυγερίδου και καλή εμφάνιση από όλα τα κορίτσια της Νίκης.

Στην επόμενη αγωνιστική η Νίκη αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της Αλεξ/πολης τον Φοίνικα.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 27-25, 21-25, 25-23, 15-13)

Συνθέσεις:

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Πεπόνη, Παπάζογλου, Μπαχλαβά, Κολσουζόγλου, Μαραθοκαμπίτου, Χατζηχαραλάμπους, λ- Καραμπάση (Καράμπαλη, Ζυγερίδου, Χατζηνικολάου).

ΕΟ Σταυρούπολης (Ακριτίδης): Παπουλίδου, Τζόβενου, Σαλαγκούδη, Τσιούπα, Ζηνωνίδου, Αναστασιάδη (Βουγιουκλίδου, Παπαδοπούλου, Σωτηρίου, Παπακωνσταντίνου).

Share it