Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νίκη Άνθειας: Ευχαρίστησε τους διαιτητές για την άμεση επέμβαση τους στο συμβάν με τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου Γιάννη Στρατούδη απέστειλε ο πρόεδρος της Νίκης Άνθειας Γιώργος Βαλασούδης.

Ο λόγος της αποστολής της επιστολής αφορά την άμεση επέμβαση του διαιτητή του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ακρίτα Δαδιάς, Βασιλόπουλου καθώς και των βοηθών του Δήμου και Καλογεράκη, στο ατυχές συμβάν με τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα της Άνθειας Μανώλη Βαλασούδη. 

Η επιστολή αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου ΝΙΚΗ Ανθείας 1959,  θέλει να ευχαριστήσει τους τρεις διαιτητές του αγώνα της ΝΙΚΗ  Ανθείας με τον ΑΚΡΙΤΑ Δαδιάς, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Ανθείας, τόσο για τη γρήγορη επέμβαση στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας όσο και για την άψογη διαιτησία.

 Πάντα τέτοια».

Με την σειρά του ο κ. Στρατούδης απέστειλε σχετική επιστολή στον κ. Βαλασούδη:

«Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου και εγώ προσωπικά, εκπροσωπώντας όλους τους Διαιτητές της Ένωσής μας, σας ευχαριστούμε θερμά για την επιστολή που μας αποστείλατε. Αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας, σας υποσχόμαστε να κάνουμε  ότι είναι δυνατό από την πλευρά μας, για ένα υγειές πρωτάθλημα, βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, εμείς θα βοηθήσουμε προς την επίλυση αυτών πάντα με τη συμπαράσταση τη δική σας.

Το σημαντικότερο από όλα κ. Πρόεδρε είναι η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων σε αυτό που λέγεται Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Εσείς από την πλευρά σας αποδείξατε στο αγώνα του Σ/Κ ότι είστε ένα σωματείο οργανωμένο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Ποδοσφαίρου.

Εγώ και οι διαιτητές της Ε.Π.Σ  Έβρου ευχόμαστε στον τραυματία ποδοσφαιριστή σας, ταχεία ανάρρωση και να μην υπάρξει ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό στα γήπεδα.

Πάντα στη διάθεσή σας!»

Share it