Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νέο χτύπημα μέσω ΑΟΞ για Παύλο Μελά που απέκτησε τον Θανάση Μοσχίδη!

Συνεχίζει την δυναμική ενίσχυση του ο Παύλος Μελάς Κουτσού που μετά τον Δάγκα(θυμηθείτε ΕΔΩ) αποκτά ακόμα ένα νεαρό παίκτη που πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΟΞ, και πιο συγκεκριμένα τον δυναμικό 17χρονο κεντρικό αμυντικό Θανάση Μοσχίδη

Ο Μοσχίδης θα φορέσει για δεύτερη φανέλα του Παύλου Μελά, καθώς είχε αγωνιστεί με αυτή και πρόπερσι όταν μετά την διάλυση του ΑΟΞ πήρε μεταγραφή στον Πετεινό και από εκεί στο Κουτσό οπού είχε πολύ καλή παρουσία στην παραμονή της ομάδας. Την περσινή σεζόν ο Θανάσης Μοσχίδης είχε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του ΑΟΞ όντας βασικός σχεδόν σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην πορεία αήττητης ανόδου

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή για τους περσινούς πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης μετά από αυτές των Δάγκα και Αλή Ερτορούλ(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του Παύλου Μελά Κουτσού αναφέρει:

✍️ Στα χρώματα της ομάδας μας ο Θανάσης Μοσχίδης !

⚽️ Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 21/02/2007 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ! Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από της ακαδημίες του ΑΟΞ , φτάνοντας ως και την Κ-17! Έπειτα , ακολούθησε η πρόκληση του Άρη Πετεινού και ένα χρόνο αργότερα φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της ομάδας μας! Την περσινή αγωνιστική περίοδο , στέφθηκε πρωταθλητής της Β´ ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα του ΑΟ Ξάνθης ως βασικός , σκοράροντας 2 φορές και δίνοντας μια ασίστ.

Θανάση, η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , σε καλωσορίζει ξανά στην ομάδα μας και σου εύχεται υγεια, καλή ποδοσφαιρική χρόνια και επίτευξη κάθε στόχου σου!

Share it