Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νέο ξεκίνημα στον Άρη Αβάτου για τον Χρήστο Πασχαλάκη!

Επιστρέφει στην Γ’ Εθνική αλλά με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο ο Χρήστος Πασχαλάκης!

Ο “Πασχα” που από πέρσι πήρε την μεγάλη απόφαση να κρεμάσει ουσιαστικά τα ποδοσφαιρικά του και να επικεντρωθεί πλήρως στην δουλειά του γυμναστή μετά την περσινή του καλή δουλειά στην Βιστωνίδα οπού ήταν γυμναστής και συνεργάτης του Γιάννη Δημητριάδη πήρε την ευκαιρία και τη νέα χρονιά πιάνει δουλειά ως γυμναστής στην ομάδα του Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου αναφέρει:

Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας μας με τον νέο γυμναστή, Χρήστο Πασχαλάκη, ο οποίος εντάσσεται στην οικογένεια του Άρη Αβάτου. Ο Χρήστος Πασχαλάκης φέρνει μαζί του την όρεξη για δουλειά, τον ενθουσιασμό και την εξαιρετική κατάρτιση στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της αθλητικής προετοιμασίας.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΠΟΞ και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια στον ΑΟ Ξάνθης και τον Πλατανιά Χανιών στα πρωταθλήματα της Super League 1 και Super League 2 αντίστοιχα έχοντας παράλληλες γεμάτα πρωταθλήματα σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και με μεταπτυχιακό στην Λειτουργική Διαχείρηση Τραυματισμών σε Αθλητές και Ασκούμενους και τη σεζόν 2023-24 ήταν γυμναστής του ΑΟ Βιστωνίδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Αβάτου και είμαστε βέβαιοι ότι με την αφοσίωσή του, θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων μας.

Share it