Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νέο ξεκίνημα με Μπακάλογλου και υψηλούς στόχους για την Αναγέννηση Π. Χρύσας!

Νέα αρχή έκανε από την Δευτέρα(1/8) η Αναγέννηση Παλαιάς Χρύσας που ξεκίνησε προετοιμασία με αρκετά διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και υψηλούς στόχους.

Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Δημήτρη Μπακάλογλου που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου της Χρύσας ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι αρκετά δυνατές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας που δείχνουν τον ξεκάθαρο στόχο της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στην Β’ κατηγορία.

Ο Δημήτρης Μπακάλογλου που μόλις από τα 24 του χρόνια στην Δήμητρα Δαφνώνα συνδύαζε την προπονητική με το ποδόσφαιρο, κάτι που έκανε τόσο στην ΠΑΕ Κιμμερίων όσο και στον Ατρόμητο Χρύσας με τον οποίο μάλιστα έφτασε και σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Από το 2012 έως και το 2014 όντας πλέον πτυχιούχος και μόνιμα πρώτος προπονητής ο “Μπακας” δούλεψε στην Ασπίδα Ξάνθης για να ακολουθήσει η παρουσία του από το 2014 μέχρι και το Νοέμβριο του 2019 ο Απόλλωνας Ξάνθης τον οποίο οδήγησε στην άνοδο απο την Β’, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 και την άνετη παραμονή στην Α’ . Ενώ πέρσι είχε την μεγάλη εμπειρία της Γ’ Εθνικής όντας άμεσος συνεργάτης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στο Νέστο Χρυσούπολης

Share it