Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νέος Θρίαμβος για ΓΑΣ που νίκησε Αίαντα στην Κομοτηνή και πέρασε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μετά το μεγάλο διπλό στον Βόλο ο ΓΑΣ επικράτησε και στο δεύτερο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου στο κατάμεστο κλειστό της Κομοτηνής με 76-66 και συνεχίζει με την 3η στροφή του θεσμού!

Οι παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη έδειξα από νωρίς τις διαθέσεις τους έχοντας από την αρχή τα ηνία του αγώνα φτάνοντας μάλιστα την διαφορά και στο +20 και παρά την προσπάθεια αντεπίθεσης των Θεσσαλονικέων οι Θρακιώτες διατήρησαν τον έλεγχο και έφτασαν στη μεγάλη νίκη και πλέον θα περιμένει να μάθει αντίπαλο από το ζευγάρι Γαργαλιάνοι-ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Κορυφαίοι για τους Κομοτηναίους για ακόμα ένα ματς ο Ανδρέας Περρής που πέτυχε 21 πόντους έχοντας και τους Δρέλλα, Νααλμπάντη, Ζίζιτς, Καφφκέ, Φιλοξενίδη και Αβδαλά με καλή εμφάνιση. Για τον Αίαντα το κουπί στο σκοράρισμα τράβηξαν οι Αλτίνης, Τόλα, Μαλτέζος και Δατσιάδης

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης-Θεοδωρίδης

Δεκάλεπτα: 20-18, 46-34, 68-48, 76-66

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Αχριμανδρίτης 4(1), Περρής 21(4), Φιλοξενίδης 6(2), Κάφφκε 7, Κάλτσος 6, Αβδάλας 6, Ζίζιτς 8, Δρέλλας 9, Ναλμπάντης 9(3), Ζότος.

Αίας Ευόσμου (Κωστόπουλος-Μουρατίδης): Αλτίνης 25(4), Δατσιάδης 10(2), Κουρτίδης 1, Μαλτέζος 12, Λαζάρου 3, Καραγιάννης 2, Τόλα 13.

Share it