Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Νέα εκτός έδρας μοιρασιά για τον Πανθρακικό που έφυγε αλώβητος και από το Παραλίμνιο!

Νέα εκτός ισοπαλία απέσπασε ο Πανθρακικός που σε ένα μοιρασμένο ματς έφυγε με τον βαθμό από το Παραλίμνιο Σερρών βγάζοντας εξαιρετική αντίδραση μόλις βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Η ομάδα του Παραλιμνίου ήταν ανώτερη για 60′ λεπτά αγώνα έχοντας δοκάρι με τον Ελέζι και αρκετές σημαντικές στιγμές ειδικότερα στο πρώτο μέρος ενώ στο 55′ ο Γεωργιάδης με ωραία ατομική ενέργεια  άνοιξε το σκορ.

Στο τελευταίο ημίωρο και με τις αλλαγές του Νίκου Μπαχαρίδη η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τους “πράσινους” να ανεβάζουν ρυθμό και να πιέζουν για την ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 88′ με σουτ του Χρήστου Βάσκου.

Με αυτό τον βαθμό ο Απόλλωνας Παραλιμνίου έφτασε τους 44 βαθμούς και τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές θα παίξει με τον Ποσειδώνα(19/4) στη Μηχανιώνα, εντός με Θερμαϊκό(23/4) και με την Καβάλα(30/4) στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο Πανθρακικός έφτασε τους 43 βαθμούς και μετά τις γιορτές θα παίξει με Θερμαϊκό(19/4) στην Κομοτηνή, με Καμπανιακό(23/4) στην Χαλάστρα και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει ξανά εντός με Αγροτικό Αστέρα(30/4)

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Αναστασία Μυλοπούλου της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Δεδονάκη(Καβάλας) και Καρακελέ(Πειραιά)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν. Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης Γ., Καραμπατάκης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης Β., Γκέκας, Ελέζι, Τζαμπέγια

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ν. Μπαχαρίδης): Ζωγράφος, Καλογρανάς(55′ Φουρλατάρας), Χιντζίδης, Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης, Βαφειάδης(65′ Σαπνάρας), Γκουτσίδης(75′ Τσώλας), Μπαϊκαρά, Βάσκος

Share it