Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μόνο για ένα σετ έβαλε δύσκολα στον Πανιώνιο γνωρίζοντας την ήττα ο Εθνικός

Την ήττα με 3-0 εντός έδρας από τον Πανιώνιο γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Pre League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε εύκολα το 1ο και το 3ο σετ, με τους Εβρίτες να δίνουν μεγάλη μάχη στο 2ο αλλά να μην μπορούν να το κατακτήσουν, παρ’ όλο που στο 19-19 πήραν προβάδισμα.

Ο Εθνικός είχε παίκτες «βαρόμετρα» όπως ο Δημητριάδης, ο Μπουφίδης και ο Καβαρατζής να παίζουν με ενοχλήσεις, πράγμα που δεν του επέτρεψε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Από το ματς αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρία στον διαιτητή Ιωαννίδη ο αρχηγός του Εθνικού Θωμάς Δημητριάδης.

Οι Θρακιώτες παρέμειναν στους 6 βαθμούς μετά από αυτή την ήττα και στην επόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό. Το επόμενο τους ματς είναι το 2024 και συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου εντός έδρας με τον Ηρακλή.

Τα σετ: 0-3 (14-25, 22-25, 16-25)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γιώργος Ανδραβίζος): Παπάζογλου Μ., Κεσκίνης, Μπουφίδης, Κυριακίδης, Μπατίλης, Δημητριάδης, λ- Γκοτσίδης (Καβαρατζής, Στοϊλούδης, Γεωργουλάκης, Βαφειάδης, λ- Παπάζογλου Ι.)

Πανιώνιος (Αργύρης Ψάρας): Δρογκάρης, Κωνσταντινίδης, Σασάτης, Χατζηνικολάου, Γκένοφ, Παλέντζας, λ- Πλεμμένος (Στράτος).

 

Share it