Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μοναδικά αξεσουάρ για να χαρίσεις στους φίλους σου!

Για τα γενέθλια, τη γιορτή και για κάθε μικρή ή μεγάλη περίσταση που αναζητάς ένα πρωτότυπο δώρο για να χαρίσεις στους φίλους σου τα αξεσουάρ είναι η ιδανική επιλογή. Μπορούν να συνδυαστούν με κάθε τους outfit και να απογειώσουν το στυλ τους. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις με ιδιαίτερα αξεσουάρ για να χαρίσεις στους φίλους σου. Συνέχισε να διαβάζεις και επέλεξε αυτό που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

  • Γυαλιά ηλίου

Ένα απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ για να επιλέξεις για τους φίλους σου είναι τα γυαλιά ηλίου. Στα καταστήματα οπτικών ειδών θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια με τα τελευταία fashion trends για να διαλέξεις τον τύπο των γυαλιών που θα χαρίσει στους φίλους σου μια μοναδική εμφάνιση. Cat eye, στρογγυλά, τετράγωνα γυαλιά ηλίου, μεταλλικά ή κοκάλινα και αυτή τη season οι σχεδιαστές έχουν μοναδικές προτάσεις για όλους.

  • Τσάντες

Μια πρακτική και πρωτότυπη πρόταση δώρου είναι οι τσάντες. Μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πεζοπορίας για τους πιο athletic φίλους σου, ένα backpack για τους φίλους που λατρεύουν τα ταξίδια, μια τσάντα laptop για εκείνους που εργάζονται remotely ή ένα βραδινό τσαντάκι για τις φίλες που αναζητούν ένα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή τους.

  • Κοσμήματα

Μια safe επιλογή για να χαρίσεις στους φίλους σου είναι τα κοσμήματα. Για τους άνδρες φίλους σου, επέλεξε μακραμέ βραχιόλια ή ένα κολιέ ροζάριο. Ακόμη, μια πρωτότυπη επιλογή είναι να επιλέξεις ένα smartwatch για τη γυμναστική τους. Για τις φίλες σου, αναζήτησε online κολιέ γυναικεία https://www.annamariamazaraki.gr/el/necklaces με μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία ή μεταλλικά βραχιόλια γυναικεία https://www.annamariamazaraki.gr/el/bracelets σε χρυσό και ασημένιο χρώμα για mix and match συνδυασμούς.

  • Φουλάρι/Κασκόλ

Για ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό outfit, το φουλάρι, η εσάρπα ή ένα μαντήλι στο λαιμό θα χαρίσει μια υπέροχη πινελιά στην εμφάνισή τους. Πολύχρωμα φουλάρια, μονόχρωμα, φουλάρια με γεωμετρικά σχέδια, λουλούδια και πολλά άλλα μπορούν να τονίσουν μια εμφάνιση και να απογειώσουν το look σου. Και για τους χειμερινούς μήνες, το κασκόλ είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις είτε ένα κασκόλ λαιμού, είτε ένα μάλλινο πλεκτό κασκόλ για μοναδικό outfit. Για τους φίλους που αθλούνται, ένα μαντήλι λαιμού που είναι πολυμορφικό και μπορεί να φορεθεί στο κεφάλι είναι μια επιλογή που θα τους χαροποιήσει.

  • Πορτοφόλι

Μικρό και πρακτικό δώρο είναι το πορτοφόλι. Και αυτή είναι μια επιλογή δώρου που θα τους ανανεώσει. Επέλεξε είτε ένα μικρό πορτοφολάκι τύπου card holder για τις κάρτες είτε ένα πορτοφόλι με αρκετά χωρίσματα για μετρητά, κάρτες και κέρματα ώστε να είναι συγκεντρωμένα και άλλα σημαντικά έγγραφα όπως η ταυτότητα και το δίπλωμα.

Share it