Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μια ενδεκάδα μεταγραφές έφτασε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που απέκτησε και Κώστα Αδαμάκη!

Μια ενδεκάδα μεταγραφές συμπλήρωσε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που απέκτησε τον 33χρονο αμυντικό, Κώστα Αδαμάκη που μετά την παρουσία του σε ΑΠΟΞ και ΑΟΞ ήταν για πολλά χρόνια στην Γερμανία φορώντας την φανέλα της Καρλσρούης αλλά και αρκετών ακόμα ομάδων ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Άρης Πρίνου από την Θάσο.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη πέρα από τον Αδαμάκη έχει αποκτήσει ακόμα τους Χρήστο Τυριάκη, Μάριο Ευθυμιάδη, Θανάσης Χατζής, Ανδρέας Μετεντζίδης, Δημήτρης Ραφαήλ Χράντας, Ορέστης Μπουτζικούδης, Κυριάκος Μετεντζίδης, Θανάσης Μοσχίδης, Αλή Ερτουρούλ και Δημοσθένης Δάγκας

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

✍️ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΔΑΜΆΚΗΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ 11Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ!
⚽️ Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος, για τον κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Αδαμάκη, γεννημένο στις 22-05-1991. Ο Κώστας, ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από τις ακαδημίες του Α.ΠΟ.Ξ . Στην συνέχεια ακολούθησαν οι ακαδημίες της Ξάνθης. Η μεγάλη μεταγραφή και η διάκριση δεν άργησε να έρθει, με το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα να κάνει βαλίτσες για Γερμανία, για λογαργιασμό της Καρλσρούη, που συμμετείχε στην Bundesliga 2. Επέστρεψε στην χώρα μας μετά από αρκετές περιπέτειες στην Γερμανία, με τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό να είναι ο Άρης Πρίνου στην Θάσο και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας!
🤝 Η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού, καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Αδαμάκη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία και επίτευξη κάθε στόχου!

Share it