Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με Uefa Α’ πλέον, έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Στράτος Κυρανούδης! (+pics)

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το Νοέμβριο θα γίνει 24, ο Στράτος Κυρανούδης δεν σταματά να προοδεύει και να βελτιώνεται και ολοκληρώνοντας την τρίτη φάση της σχολής Uefa Α’ έγινε ένας από τους νεότερους που το αποκτούν στην χώρα.

Ο γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου του 2000, Στράτος Κυρανούδης είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει εργαστεί όσο ήταν φοιτητής στην Κομοτηνή στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ως πρώτος προπονητής στο Ατσάλι Αρχοντικών οδηγώντας το μάλιστα σε μια από τις καλύτερες θέσεις της ιστορίας του. Την τελευταία διετία εργάστηκε με επιτυχία στον Άρη Πετεινού στο πλευρό του Τάσου Νεοφυτίδη βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην ιστορική επιτυχία της ανόδου στην Γ’ Εθνική και εξαιρετικά αξιόμαχης παρουσίας εκεί. Άλλωστε άπαντες στον σύλλογο έχουν να λένε τα καλύτερα για την παρουσία του Στράτου στον Άρη Πετεινιού

Ο Στράτος, λοιπόν βρέθηκε στο Ηράκλειο οπού πραγματοποιήθηκε η τρίτη φάση της σχολής Uefa A’ με καθηγητές του Μιχάλη Μητροτάσιο, Μιχάλη Ιορδανίδη, Γιάννη Βονόρτα, Γιάννη Γκίση και Γιάννη Χατζηνικολάου. Ενώ στην σχολή έδωσαν το παρών ως ομιλητές ο Νίκος Νιόπλιας, ο Κώστας Φραντζέσκος, ο γυμναστής του ΟΦΗ Νίκος Κουνδουράκης και ο Καβαλιώτης γυμναστής και μέλος του προπονητικού τιμ του Βλάνταν Ίβιτς, Νίκος Αμανατίδης.

Στην σχολή ο Στράτος Κυρανούδης είχε την ευκαιρία να βελτιωθεί και να μάθει ακόμα περισσότερα για την δουλειά που τόσο αγαπά και θέλει να εξελίσσεται διαρκώς. Να σημειώσουμε πως μαζί του στην σχολή ήταν και ο Εβρίτης, Κώστας Συριτούδης.

Πλέον ο νεαρός Καβαλιώτης προπονητής-γυμναστής και αναλυτής έχοντας και το Uefa Α’ είναι έτοιμος για να κυνηγήσει το επαγγελματικό του όνειρο κάνοντας το βήμα παραπάνω που δεν θα αργήσει να έρθει…

Share it