Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με pasillo στον πρωταθλητή Κεραυνό και ξεχωριστή βράβευση η αυλαία της σεζόν για την Δόξα Σταυρούπολης!(+pics)

Ιδιαίτερα ξεχωριστό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την Δόξα Σταυρούπολης με την ομάδα να υποδέχεται στο γήπεδο της Σταυρούπολης τον πρωταθλητή Κεραυνό Λευκόπετρας.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι εξέπληξαν ευχάριστα τους φιλοξενούμενους και προχώρησαν σε μια ιδιαίτερα τιμητική κίνηση. Πιο συγκεκριμένα πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη Σταυρούπολη και συγκεκριμένα κατά την είσοδο των ομάδων, οι παίκτες της Δόξας παρατάχθηκαν αντικριστά κάνοντας το λεγόμενο “pasillo”, χειροκροτώντας δηλαδή ιπποτικά τους παίκτες του Κεραυνού που πέρναγαν ανάμεσα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παράλληλα η ομάδα της Δόξας μέσω του Παντελή Παναγιωτίδη τίμησαν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τάσο Θωμαίδη για την πολυετή και σημαντική του προσφορά στον σύλλογο από το 2017, οπού κατέγραψε 78 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 7 τέρματα. Ο Τάσος Θωμαΐδης μεταγράφηκε στην ομάδα της Σταυρούπολης το 2017, όταν και ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης. Κόντρα στον Κεραυνό αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Δόξας, καθώς ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές του και τη νέα χρονιά επιστρέφει στη βάση του, στη Μυτιλήνη.

Share it