Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με buzzer beater Θυμιάνη πήρε τον δίκαιο βαθμό στο Ρέντη με Ολυμπιακό Β’ η Ξάνθη!(+pics)

Με κεφαλιά του Κώστα Θυμιάνη στο 94′ μετά απο ασίστ του κορυφαίου της Ξάνθης, Δεληγιαννίδη, ο ΑΟΞ “γλύτωσε” την ήττα στο Ρέντη απο τον Ολυμπιακό Β’ που είχε σκοράρει δευτερόλεπτα νωρίτερα με σουτ εκτός περιοχής του Κωστή.

Στο ντεμπούτο του Κροάτη τεχνικού, Ζόραν Βούλιτς η Ξάνθη παρουσιάστηκε πιο σοβαρή πιο προσεκτική στο παιχνίδι της περιορίζοντας αισθητά την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, που είχε στην ενδεκάδα της και το τελευταίο του απόκτημα απο τη Νότιγχαμ τον Καρβάλιο, ωστόσο και αυτή επιθετικά ήταν ακίνδυνη καθώς ο Ιμπραίμι δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου τα εξτρέμ της Γκράβιτς και Αλί Μπαμπά κάναν συνεχώς το κάτι παραπάνω ενώ και ο Τσέλιος βρέθηκε σε μέτρια μέρα.

SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΞΑΝΘΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Όλα αυτά οδηγούσαν στο απόλυτο μηδέν στα 90 λεπτά με την ισοπαλία να μοιάζει και να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όλα αυτά μέχρι το φινάλε του ματς που ήταν εντυπωσιακό, με τον Ολυμπιακό σε μια ανύποπτη φάση να κερδίζει την μπάλα απο λάθος και με σουτ του Κωστή εκτός περιοχής και αφού η μπάλα πρώτα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Ίτσο κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0, ωστόσο η αντίδραση της Ξάνθης ήταν ακαριαία και μετά απο εξαιρετική σέντρα του Δεληγιαννίδη ο Κώστας Θυμιάνης με μια εξαιρετική τεχνικά κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη για το 1-1.

SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΞΑΝΘΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Έστω και έτσι η Ξάνθη κατάφερε να αποφύγει την ήττα, σκόραρε μετά απο 4 ματς ωστόσο έμεινε για 5ο ματς χωρίς τρίποντο. Με αυτό τον βαθμό οι Ξανθιώτες έφτασαν τους 25 βαθμούς σε 13 ματς και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας(που έχει επίσης 25 βαθμούς σε 11 ματς) στο Xanthi Arena

SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΞΑΝΘΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Απο τους κορυφαίους του Ολυμπιακού ο Ξανθιώτης αρχηγός του, Γιώργος Ξενιτίδης, απο την Ξάνθη τρομερή εμφάνιση είχε ο Δεληγιαννίδης ενώ θετική ήταν και η παρουσία των Παπάζογλου, Μιχαήλ, Δόρη και Βιθέντε

Ολυμπιακού Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Τσέλιος (82’ Σαπουντζής), Μαρίνος, Καρβάλιο (62’ Κωστή), Πινακάς (71’ Ντόι).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ζόραν Βούλιτς): Ίτσο, Πόλιμος (74’ Ουνγιαλίδης), Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Παπάζογλου, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά (88’ Διαμαντόπουλος), Γκόμες, Τσέλιος (74’ Γκινσάρι), Δόρης (82’ Θυμιάνης), Δεληγιαννίδης.

Share it

Μία Απάντηση

  1. 7 αγωνιστικες αντεξε το πυροτεχνημα του αοξ , ο παικτης που στηριζοταν η ομαδα μας αφησε, γιατι επανω του ηταν το παιχνιδι της βοηθησαν τοτε ολοι , τωρα;;; πρωτοβουλια παικτων στο κεντρο , πολυ ατολμια, για να δουμε στην συνεχεια.