Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με 5 μετάλλια επέστρεψε από την Βουλγαρία ο Πρόμαχος Ορεστιάδας!

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 διεξήχθη το Βαθμολογούμενο Διεθνές πρωτάθλημα 15TH HEREYA TAEKWONDO OPEN 2024 Ε2 στη Σόφια της Βουλγαρίας με συμμετοχή 440 αθλητών-τριων από 26 χώρες.

Το Taekwondo Promachos Club Orestiada συμμετείχε με τρεις (3) αθλητές-τριες όπου κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο των μεταλλίων κατακτώντας τους πρώτους 20 βαθμούς της στο European Ranking E2 η αθλήτρια:

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων +59 κιλά

Με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία κατάφερε και έφτασε με αγώνες στην πέμπτη (5) θέση, χάνοντας πριν από την είσοδο του στα μετάλλια από τον Βούλγαρο αθλητή που κατέλαβε την κατηγορία ο αθλητής μας:

ΓΩΓΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 5η Θέση στην κατηγορία Παίδων -49 κιλά.

Πολλά συγχαρητήρια απο το Δ.Σ. και τους Προπονητές σε όλους τους αθλητές-τριες και στον αθλητή Μπαμπαθαναση Αθανάσιο, για την πρώτη τους συμμετοχή σε Διεθνές Βαθμολογούμενο G1 Runking πρωτάθλημα για την προσπάθεια αλλά και τις διακρίσεις τους σε ένα τόσο μεγάλου και υψηλού επιπέδου αγωνιστικό πρωτάθλημα

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 διεξήχθη στον ίδιο χώρο του γηπέδου ASICS ARENA και το Διεθνές πρωτάθλημα 15TH HEREYA TAEKWONDO OPEN 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας με συμμετοχή 782 αθλητών-τριων από 12 χώρες.

Το Taekwondo Promachos Club Orestiada συμμετείχε με Πέντε ( 5 ) αθλητές-τριες όπου κατάφεραν μετά από αγώνες να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων οι παρακάτω τέσσερις ( 4 ) αθλητές/ τριες:

ΜΠΑΜΠΑΘΑΝΑΣΗ ΧΑΙΔΕΜΕΝΗ 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδων -33 κιλά Β

ΡΑΛΛΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παμπαίδων -52 κιλά Β

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παμπαίδων -44 κιλά Β

ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδων -40 κιλά Β

Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στην πρώτη της συμμετοχή σε επίσημους αγώνες είχε και η ποιο μικρή μας αθλήτρια ΤΣΙΝΤΟΥΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ γεννημένη το 2016.

«Πολλά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. και τους Προπονητές του συλλόγου σε όλους τους αθλητές-τριες για την προσπάθεια αλλά και τις διακρίσεις, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή!!!», αναφέρει η προπονήτρια Τζένη Ελευθεριάδου.

Share it