Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με το “καραβάκι” στο στήθος και τη νέα χρονιά ο Ψάλτης, αποχώρησε ο Βαλαβανόπουλος!

Παίκτης της Καβάλας για μία ακόμα σεζόν θα είναι ο 22χρονος πρώην ανασταλτικός χαφ του Πανθρακικού, εν αντιθέσει με τον πρώην επιθετικό της Ξάνθης και κορυφαίο σκόρερ του ΑΟΚ την περσινή σαιζόν Νίκο Βαλαβανόπουλο που έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το “καραβάκι”.

Ο Θεοχάρης Ψάλτης συμφώνησε με τη διοίκηση των «Αργοναυτών» και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη σεζόν 2018-2019. Ο νεαρός μέσος, αποκτήθηκε από τον ΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2017, ενώ έχει αναδειχθεί από την ομάδα του Πανθρακικού.

«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον 22χρονο μέσο Θεοχάρη Ψάλτη, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδος μας σε 20 αγώνες πρωταθλήματος», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ενώ γνωστή έκανε την αποχώρηση του ο δεύτερος σκορερ του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Νίκος Βαλαβανόπουλος, με ανάρτηση του γράφοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας και του ΑΟΚ για την στήριξη προς το πρόσωπο μου, σε όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.  Ακόμη ευχαριστώ τον Κώστα Ανυφαντάκη που μου δίδαξε κάποια πράγματα , το προπονητικό τιμ της ομάδας, τον Γιώργο Μανάφη και όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να αναφερθώ στον Σωτήρη Δεληκάρη που τον ευχαριστώ για όλα σε πολύ μεγάλο βαθμό.   Εύχομαι τον ΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.  Φεύγω σαν φίλος και φυσικά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον”.

Share it