Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με το αριστερό το ξεκίνημα της Ροδόπης ’87 με εντός έδρας ήττα απο Αγροτικό Αστέρα!

Έχοντας εξαρχής δύσκολο έργο, μια και υποδέχθηκε στο γήπεδο του Κόσμιου την πρωτοπόρο της Β’ Εθνικής Γυναικών, ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας η Ροδόπη ’87 δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση και μπήκαν με το αριστερό στο 2019 γνωρίζοντας την ήττα με 0-3.

Η ομάδα της Βέροιας πήρε το προβάδισμα στο 22′ με σουτ της Κιουτάχιαλη με ατομική ενέργεια, ενώ στο 69′ οι φιλοξενούμενες έκαναν δύο τα τέρματα τους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Παπαδοπούλου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ξανά η Κιουτάχιαλη με εκτέλεση φάουλ στο 80.

Mε αυτή τη νίκη η ομάδα του Αγροτικού διατηρείται στην κορυφή με 15 βαθμούς πλέον, ενώ η ομάδα της Ροδόπης αναζητά τους πρώτους της βαθμούς έχοντας να αντιμετωπίσει στις 27 Ιανουαρίου στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθθης

Ροδόπη ’87 : Γιώρκα, Σχίζα, Κακοψήτου, Δαγκλή (81′ Γεωργαντά), Αντωνοπούλου (85′ Σακκά), Γεωργοπούλου (46′ Πολυδώρου), Τσουκαλά (89′ Χασάν), Καρακουλάκη, Γαρυφαλλίδου, Μπασούρη, Περιβολοπούλου. Αγροτικός

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Νέστορα, Στρίμπα, Κιουτάχιαλη, Φεΐμ, Δρενοβιάδου (83′ Τσιοχάρη), Γκαραγκονούλη (78′ Δεληγιαννίδου), Σιδηροπούλου (65′ Κόλτση), Μπαξεβάνου, Καλοψικάκη, Παπαδοπούλου (88′ Τσούκα), Τσεχελίδου.

Share it