Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με τους Εβρίτες Τζούριτς, Ανδρεάδη, Κουμεντάκη πάει να γράψει ιστορία η Εθνική …

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλει των Ανδρών, για το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Ισπανία στις Κανάριες Νήσους στη 1 του Οκτώβρη.

Ο Σωτήρης Δρίκος επέλεξε στη πόλη Λας Πάλμας να ταξιδέψουν οι: Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιώργος Πετρέας, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι και Γιώργος Στεφάνου. Με αυτούς η Εθνική θα κληθεί να κάνει στην Ιβηρική το πρώτο βήμα, που θα της επιτρέψει να πανηγυρίσει την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πολωνίας.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα τριών Εβριτών, του Ανδρέα Ανδρεάδη, του Δημήτρη Τζούριτς και του Ραφαήλ Κουμεντάκη, με τους τρεις τους, αλλά και τους  επίσης Εβρίτες Δημήτρη Γκαρά και Ανέστη Δαλακούρα, να αποτελούν αναπόσπαστα στελέχη της Εθνικής τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα το απόγευμα (18:00) η Εθνική θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, με την αποστολή να πετά αύριο το πρωί μέσω Τουρκίας για την Ισπανία.

Το ματς θα είναι τηλεοπτικό με την ΕΡΤ3 να καλύπτει ζωντανά την αναμέτρηση (21:00 ώρα Ελλάδας) δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες, αλλά και συγκεκριμένα τους Εβρίτες να θαυμάσουν τα δικά τους παιδιά στην προσπάθειά τους να γράψουν ιστορία ..

 

Share it