Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με τον Ηλιόπουλο υπηρεσιακό στο Κιλκίς ο Πανθρακικός

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Πανθρακικός, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Ξανθιώτη κόουτς Γιάννη Αποστολίδη, με τα σενάρια για τον διάδοχό του να είναι ήδη αρκετά.

Ωστόσο οι υποχρεώσεις των πρασίνων τρέχουν και την Κυριακή οι Κομοτηναίοι δοκιμάζονται στην δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Εκεί ο Πανθρακικός, σύμφωνα με πληροφορίες του SA, θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή, τον γυμναστή της ομάδας, Στέλιο Ηλιόπουλο.

Ο 30χρονος πρώην παίκτης των Αστέρα Αιγείρου και Ορφέα Ξυλαγανής μεταξύ άλλων, επέστρεψε φέτος στην Κομοτηνή όπου πραγματοποιεί παράλληλα το Διδακτορικό του, εντασσόμενος παράλληλα στο τιμ του Πανθρακικού.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Photo Credit: Πανθρακικός fb

Share it