Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με την τελετή έναρξης άνοιξε η αυλαία του «Kiklopaki Cup 2017» (photos)

Βραβεύσεις, χορευτικά, τραγούδι, παρέλαση. 

Όλα τα είχε η τελετή έναρξης του τουρνουά «Kiklopaki» για παιδιά κάτω των 16 ετών που διοργανώνουν φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Η τελετή ξεκίνησε με την παρέλαση των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά (ανάμεσα στις οποίες και η επίτιμη προσκεκλημένη του φετινού τουρνουά Εθνική Κορασίδων) και συνεχίστηκε με τους χαιρετισμούς των Κωνσταντίνου Γκαντή (Πρόεδρος ΟΧΕ), Ισαΐα Χατζηκωνσταντίνου (Πρόεδρος ΕΣΧΑΜΑΘ), Γιάννη Βαταμίδη (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών & Καθημερινότητας Δήμου Αλεξ/πολης), Δημήτρη Ρίζου (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου) και Παρασκευής Γκαϊταρτζάκη (Πρόεδρος Κυκλώπων Αλεξ/πολης).

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κ.κ. Γκαντή & Βαταμίδη, καθώς και της κυρίας Marianna Sstamatova, προέδρου της βουλγαρικής ομάδας Haskovo και προέδρου της οργανωτικής επιτροπής beach handball της Ομοσπονδίας χάντμπολ της Βουλγαρίας. Επίσης, τιμήθηκαν οι Αλεξανδρουπολίτες αθλητές Βαγγέλης Αραμπατζής & Μάγδα Κεπεσίδου που διαπρέπουν σε Ελλάδα & Ευρώπη, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με χορευτικά λάτιν, χιπ χοπ και οριεντάλ των χορευτριών του συλλόγου «Dance for you» και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά του Μουσικού Γυμνασίου Αλεξ/πολης.

Την τελετή παρουσίασε ο δημοσιογράφος του SportsAddict.gr Κοσμάς Πανταζής, ενώ για τις ανάγκες της μετάφρασης στη βουλγαρική γλώσσα δίπλα του ήταν η αθλήτρια και προπονητής των Κυκλώπων στις μικρές ηλικίες Νίνα Νικόλοβα.

Αμέσως μετά την τελετή ξεκίνησαν οι αγώνες, με την διοργάνωση να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 29/12.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Share it