Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με την κούπα επέστρεψε από το διεθνές τουρνουά της Κατάνια ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης

Μια τεράστια επιτυχία για τον εργασιακό αθλητισμό της Ελλάδας και δη της Κομοτηνής, σημείωσε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Συγκεκριμένα οι Θρακιώτες αγωνιζόμενοι στο Sicily Football Lawyers Cup, ένα τουρνουά 7χ7, απέναντι σε αντίστοιχες ομάδες της Ιταλίας, Τουρκίας, Κροατίας, Βραζιλίας, Ινδονησίας, Σενεγάλης κ.α., κατάφεραν να μείνουν αήττητοι στους 16 αγώνες που έδωσαν και να σηκώσουν την κούπα.

Συνολικά στην Κατάνια που φιλοξένησε τον άρτια οργανωμένο θεσμό, αγωνίστηκαν 16 ομάδες από όλον τον κόσμο, με τον ΔΣ Ροδόπης να αναδεικνύεται νικητής στην 2η παρουσία του εκεί, μετά την περσινή αναγνωριστική πρώτη συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή των Θρακιωτών στον Ιταλικό τουρνουά, είχε κλειδώσει από την διοργάνωση του 21ου ΠΠΠΔΣ στην Κομοτηνή, όταν και η ομάδα από την Κατάνια είχε προσκληθεί και συμμετάσχει σε αγώνα 5χ5.

Τέλος να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος της ομάδας κ. Μιχάλης Ραγκούσης, μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επέτειο των 50 ετών της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ το 2024, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλές ιδέες που θα συζητηθούν το προσεχές διάστημα.

Share it