Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με τα “πράσινα” του Πανθρακικού και τη νέα χρονιά Παχούμης, Καλογρανάς & Ρουμπιές!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το χτίσιμο του Πανθρακικού της σεζόν 2024-2025, με την ομάδα να διατηρεί στο ρόστερ της νέας χρονιάς τους Κομοτηναίους Χρήστο Παχούμη, Άνταμ Καλογρανά όπως και τον Γιώργο Ρουμπιέ που βοήθησε σημαντικά στην επιστροφή του στους “πράσινους”

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν ανανεώσει οι Χρήστος Βάσκος(θυμηθείτε ΕΔΩ), Λάμπρος Κωσταρέλης, Χρήστος Σαπνάρας(θυμηθείτε ΕΔΩ), Παναγιώτης Παϊτέρης, Μανώλης Διαμαλής(θυμηθείτε ΕΔΩ), Χρήστος Γιαννακιτσίδης, Γιώργος Γκουτσίδη και Γιάννης Πεχλιβανόπουλο(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ έχουν αποκτηθεί οι Χουσείν Μουμίν(θυμηθείτε ΕΔΩ) και Απόστολος Σαραντίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

⚪️🟢⚽️ Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Παχούμη!
Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός συνεχίζει για 3η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα μας με στόχο να συμβάλλει στην ανοδική της πορεία με την ποιότητα και το ταλέντο του.
Χρήστο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can
⚪️🟢⚽️ Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ρουμπιέ.
Ο “Ρούμπι” αποτελεί πολύτιμο εργαλείο εντός αγωνιστικού χώρου με ποιότητα και αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων.
Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can
Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άνταμ Καλογρανά.

Ο Άνταμ αποτελεί πολύτιμο εργαλείο εντός αγωνιστικού χώρου με ποιότητα και πολλά χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα.

Αποτελεί ένα ακόμα παιδί της Ροδόπης που έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Share it