Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με τέτοιο ΦΟ(υ)Ρ(λατάρα) στοχεύει πολύ ψηλά ο Πόντος Θρυλορίου

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Πόντος Θρυλορίου.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Πέτρου Βιόπουλου, ενέταξε στο δυναμικό της τον Δημήτρη Φουρλατάρα, ο οποίος αποτελεί επίσης παρελθόν για τον Πανθρακικό, μετά τον Βασίλη Αντωνιάδη.

Ο “Φουρλα” σημείωσε 36 γκολ στην περσινή σεζόν βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ από τον Πανθρακικό. Η μεταγραφή του 21 χρονου ίσως ξάφνιασε πολλούς και όπως αναφέρει ο Πόντος στην ανακοίνωσή του, ολοκληρώθηκε μετά και την διαμεσολάβηση του αντιπροέδρου του συλλόγου Νίκου Ξενοδοχίδη, με τους Πόντιους να ευχαριστούν την ομάδα της πόλης για την άριστη συνεργασία. Αναλυτικά:

“Την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της μετά το 1987 πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας με την απόκτηση από τον Πανθρακικό του επιθετικού Δημήτρη Φουρλατάρα 21 χρονών.💣

🦅Ο εξαίρετος επιθετικός με 36 γκόλ την περσινή σεζόν με την φανέλα του Πανθρακικού ήταν διακαής πόθος του προπονητή μας Πέτρου Βιόπουλου και η διοίκηση με την προσωπική παρέμβαση του αντιπροέδρου Νίκου Ξενοδοχίδη κατόρθωσε σήμερα να κάνει πράξη την μεταγραφή και να φορέσει στον Δημήτρη την ιστορική μας φανέλα.
🦅Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανθρακικού για την άριστη συνεργασία και ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή και επιτυχημένη σεζόν με πολλά πολλά γκόλ.Η ομάδα μας με την φρεγάτα Φούρλα πλέον στην επίθεση είναι έτοιμη για κάθε πρόκληση στο πρωτάθλημα ακόμη και για την κατάκτησή του.!!!!!
🦅Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ”

Share it